petek, 26. februar 2016

Nekaj rumenega


Pa sem le uspela v zadnjih dneh meseca uloviti "rumeni" februarski izziv v Ustvarjalnem Dotiku.
 Voščilnica je nastala danes zjutraj ob jutranji kavici, saj sem danes bila doma. Iz trgovinice Ustvarjalnega Dotika je osnova za voščilnico, napis "V srcu veselje, ljubezeni in sreče, polno življenje!" in deklica Gorjuss, katero sem pobarvala s pomočjo blazinic Distress Ink. Kot dodatek pa rožice različnih oblik. Tiste spodnje iz filca sem kupila kot nekakšen dekorativni dodatek v NKDju in izgledajo takole
in se jih zelo lepo izrezuje, ker se le dotikajo druga ob drugi.

Lep vikend vam želim :-))

ponedeljek, 22. februar 2016

7/52


Tokrat želijo pri prazničnem izzivu 52 Christmas Card Throwdown, da pokažemo nekaj na temo "božična peka" in jaz sem spekla piškotke :-))
Na ozadje voščilnice sem posula moko - raztresla sem bel embos prah in ga zapekla s spodnje strani. Lonec za piškote je izrezan iz šablone Cottage Cutz. Piškotke sem ročno izrezala iz novoletnega dizajnerskega papirja. Napis "Zmešaj srečo, veselje, zdravje in dobro voljo in uživaj v vsakem trenutku leta, ki prihaja!" je štampiljka Mavelu.



sobota, 20. februar 2016

MOŠKA voščilnica


Ena taka na izzi za moški rojstni dan.


"Leseno" ozadje, napis Mavelu "življenja ne smeš samo živeti, ampak ga je potrebno praznovati." in zastavice vseh barv. 
Kot "pika na i" pa gumbek z vrvico. 
Voščilnico prijavljam na:
Allsorts - Birthday Wishes 

petek, 19. februar 2016

Scrapping4Fun # 59 - Happy Birthday + Digi or Rubber Stamp


Spet smo tukaj za vas z novo nalogo pri Scrapping4Fun in izzivom, ki se imenuje "rojstni dan + digi ali običajna štampiljka".
 Uporabila sem sponzorjevo digi štampiljko in jo pobarvala z blazinicami Distress Ink. Včasih kakšen digi zelo težko pobarvam in tako je bilo tokrat, sicer pa vse digije Julije Spiri težko barvam, ker imajo ogromno narisanih črtic, tako da mi voščilnica potem ni preveč všeč. Na voščilnico sem dodala eno perje in dva izrezana peresa iz šablone Marianne Design. Napis "Pobarvaj svoje življenje mavrično" je od Mavelu.


Pridružite se nam s svojim izdelkom na našem izzivu :-))

sreda, 17. februar 2016

CRAFT-alnica # 154 - PUNČKE


Prav lepo pozdravljeni!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv. 
Tokratno temo "PUNČKE" je izbrala Tanja. Na naših izdelkih mora biti punčka, lahko pa je tudi samostojna, punčka kot izdelek.
 Uporabila sem digitalno štampiljko Mo Manning, katero sem prejela kot nagrado pri njihovem izzivu. Barvala sem z blazinicami Distress Ink, s čopičem in z zelo malo vode, saj se drugače digiji hitro spackajo. "Upaj živeti svoje sanje" je Vladkina štampiljka. Na belo podlago okoli punčke sem potresla malo belo-srebrnega embos praha in ga nato zapekla s spodnje strani.
Saj veste, da imam zelo rada skice, kajne, in tudi ta je bila narejena po zadnji pri Tuesday Morning Sketches - #339. Voščilnico prijavljam tudi na Mo Manning izziv DP2 - Anything Goes.



V mesecu februarju je z nami spletna trgovina


Pokukajte tudi k LiLi, Tini in Tanji ter naši februarski gostji Sar-chi Art in se nam seveda pridružite s svojim izdelkom. 

In ne pozabite se prijaviti na srečanje ustvarjalk CRAFT-alnice na naš mail craft.alnica@gmail.com.



ponedeljek, 15. februar 2016

Feeling Sketchy #139


Smo 15. v mesecu in čas je za novo skico pri FEELING SKETCHY:
Skica mi je bila tako zelo všeč, da so nastale kar tri voščilnice. Na vseh treh sem uporabila lep dizajnerski papir Marianne Design, ki ne potrebuje veliko dodatka.
Prva je poročna, kjer sem dodala Vladkin napis "Velike vode ne morejo pogasiti ljubezni in je ne preplaviti reke."  Parček sem predhodno izrezala s pomočjo šablone v obliki srca, izrez malo zavihala in ga prilepila nazaj na mesto kamor sodi. V zavihek sem dodala bela srca.

Druga je rojstnodnevna ali za dobro počutje, kjer je tudi Vladkin napis, tokrat "Ujemi sanje!" Tukaj sem dodala belo perje na osnovo in čez ptičjo hišico s ptičkom. V zavihek sem tudi dodala perje in ptičke.

Še ena rojstnodnevna ali za dobro počutje, kjer je napis Mavelu "življenja ne smeš samo živeti, ampak ga je potrebno praznovati." Tukaj pa so dodatek smo bele lilije v zavihku.


Sponzor:


Pridružite se nam na izzivu ... skica je zelo zanimiva :-))

sobota, 13. februar 2016

6/52


Nastala je nova voščilnica v zbirko praznično-novoletnih 2016 za izziv 52 Christmas Card Throwdown na barvno temo in za Vladkin in Tinin  inspiracijski izziv v Emboss Resist tehniki.
Ta praznična štampiljka Najlepšega Para z napisom "naj praznično veselje objame vse dni novega leta" mi je res zelo všeč in zelo pri srcu, saj sem jo že velikokrat uporabila. Tokrat sem jo odtisnila na hrapav akvarelni papir z embos blazinico, posula z zlatim embos prahom in prah zapekla z grelno pištolo. Potem sem nanesla modro in bež barvo kar z blazinico Distress Ink in zaradi hrapavosti papirja malo razmazala z mokrim osvežilnim robčkom. Na koncu sem odtisnila še barvne snežinke na kontra barvo.
Voščilnico lepim v galerijo meseca februarja
Sweet Stampin - Clean and Simple
Jingle Belles - "text" Me
4 Crafty Chicks - Bling


Všeč mi je, zbirka pa se tudi lepo polni :-))

sreda, 10. februar 2016

5/52


Tokrat so nam pri 52 Christmas Card Throwdown ponudili skico za izdelavo voščilnice in moja izgleda takole:

Uporabila sem dizajnerski papir Marianne Design in tudi smreka je izrezana iz njihove šablone. Na pokončen pas pa sem večkrat odtisnila štampiljko smreke. Napis "blagoslovljen božič" je od Najlepšega Para.

ponedeljek, 8. februar 2016

POMLADna voščilnica


Zunaj je že čisto pomladno, saj so zvončki že pokukali na plano in trobentice cvetijo že kar nekaj časa. Tudi današnje vreme me spominja na aprilsko deževje. Prav zato me je Vladkin in Tinin  inspiracijski izziv kar potegnil v čas, ki ga pričakujem, da postane spet vse zeleno in cvetoče :-))

Njuna tokratna tema je Emboss Resist tehnika. Izbrala sem štampiljko cvetočega travnika in jo najprej odtisnila s črno barvo, nato pa sem embosirala. Enkrat sem izbrala prozoren in drugič bel prah. Pri prozornem je videti čisto običajno, pač malo svetleče, pri belem pa mi je všeč efekt, ko iz belega rahlo kuka črna barva. Na koncu sem čez nanesla več barv s pomočjo valčka in ker je ozadje bolj hrapavo, sem ga pošpricala z razpršilko in vodo ter nato rahlo obrisala oz. razmazala.



nedelja, 7. februar 2016

Prijateljici


Naročilo se je glasilo: za mojo prijateljico in midve sediva na gugalnici in uživava :-))
Predelala sem LOTV štampiljko tako, da sem dečku dodala glavo druge deklice in ga pobarvala roza, da je njegova obleka bolj prepričljiva; no, saj imajo tudi deklice brezrokavnik in srajco, kajne.
Napis "Uživaj v majhnih stvareh" je štampiljka Ustvarjalnega Dotika.
Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
Sweet Stamps - Anything Goes
Stamping Sensations - Anything Goes
Alphabet - Y is for Your Choosen
Winter Wonderland - Best Friends


petek, 5. februar 2016

Scrapping4Fun - All about Love BLOG HOP


Hello and welcome to your next Stop in the 

All about Love BLOG HOP



If you came here to my blog from
then you are in the right place! If you did not,
has the hop order to help you find your way.

Here are a list: 
2. Rachelle - 1Love : Colour Combo
3. Claudia - 2Love : Sketch 
4. Monika - 3Love : Sketch
5. Tina - 4Love : Colour Combo
6. Lia - 5Love : Sketch
7. Agnieszka - 6Love : Sketch
8. Ann - 7Love : Colour Combo
9. Andreja - 8Love : Sketch ...  (you are here)
I am so excited to be a blog host for Scrapping4funChallenges.
Join us in all the Fun!




Here is the Sketch I am showcasing for the Blog Hop


and my Card


and here is the Blog Candy I am offering to win!




Here is how easy it is to enter for my Random Draw:
Be or become a follower of Scrapping4funChallenges which you van do by visit S4fChallenges. Join us in the fun!
Become a follower of my Blog
Leave me a comment and leaving me your blog link so I can visit your blog and follow back.
Make a card from the sketch which I have posted and upload on S4fChallenges Blog. Please tag it as such Andreja-8Love.


The Blog Hop ends at Thursday the 18th of Feb 2016 at 23:55PM. The Date and Clock are on S4fChallenges blog.
Thanks for visiting my blog and playing along.
I am the last stop on the All ABOUT LOVE BLOG HOP.
Your next stop will be back to Scrapping4funChallenge.
If you get lost along the way or have joined the blog hop in the middle, S4fChallenges is the beginning of the blog hop.

Enjoy the fun Ladies!
Hugs, Andreja 





*****************************************************************


Drage ustvarjalke :-))
Sedaj pa še na kratko "po naše"

Torej pri Scrapping4Fun imamo praznovanje in skoraj vsaka članica je pripravila nagrado za vas, nagrade pa vas čakajo tudi na centralnem blogu. 
Prijavite se lahko tako, da izdelate nekaj na temo "ljubezen" + slika ali barvan kombinacija ali pa pokombinirate oboje od dveh članic. Izdelek prijavite na centralnem blogu s kodo pri ustvarjalki pri kateri ste našle navdih (moja koda je: Andreja-8Love).  Če boste kombinirali oboje, skico in barve, potem morate v prijavo vpisati obe kodi izbranih ustvarjalk.
Seveda pa morate biti spremljevalka bloga tiste članice, pri kateri se boste igrale in seveda tudi spremljevalka centralnega bloga, katerega itak morete biti, če ste se že kdaj igrale z nami.
 In pustiti morate komentarje po vseh naših 9. blogih.

Pridružite se nam na praznovanju.
Lepo vas pozdravljam, Andreja

četrtek, 4. februar 2016

4/52


Zimsko-praznični izziv pri 52 Christmas Card Throwdown je tokrat tehnično obarvan in zahteva uporabo folije ali pozlačenih koščkov. Ker imam doma samo folijo sem se znašla tako, da sem iz folije izrezala bunkico iz šablone Cottage Cutz, spodaj pa prilepila rdečo lepenko. 


Voščilnica je pravzaprav zelo preprosta, saj sem bunkici dodala zelen trak s pentljo in vse skupaj prilepila na lep dizajnerski papir. Še zapis Ustvarjalnega Dotika "želimo vam vesel božič in srečno novo leto" in voščilnica je bila končana.

sreda, 3. februar 2016

CRAFT-alnica # 153 - VALENTINOVO


Prav lepo pozdravljeni!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv.
Tokratno temo "VALENTINOVO" je izbrala Tina . Na voščilnici mora biti vsaj eno srce in en verz. Moja voščilnica je namenjena zaroki.
 Vsi dizajnerski papirji so Marianne Design "Nostalgic Pictures", motiv para pa iz papirja "Vintage Romance", tudi MD. Dodala sem čipko, trakec in vrvico ter nekaj rožic. Napis "Velike vode ne morejo pogasiti ljubezni in je ne preplaviti reke." je Vladkin.
Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
Sweet Stampin - Valentine
The Ribbon Girl - Love + GDT
Creatalicious - Love is in the Air
Crafty Boots - Love is in the Air
Live & Love Crafts - Love is in the Air
My Time to Craft - Love is all Around
C.R.A.F.T. - Love/Valentines
ooh La La Creations - Love and Romance
Wags`n Whiskers - With Love
Dream Valley - Valentine`s Day
The Crazy - Love



V mesecu februarju je z nami spletna trgovina


Pokukajte tudi k LiLi, Tini in Tanji ter naši februarski gostji Sar-chi Art in se nam seveda pridružite s svojim izdelkom.

ponedeljek, 1. februar 2016

Feeling Sketchy #138


Smo 1. v mesecu in čas je za novo skico pri FEELING SKETCHY:
(skico sem zarotirala)
Takole sem si jaz zamislila skico s krogci. Uporabila sem motiv fantka LOTV, katerega sem pobarvala z Distress Ink blazinicami. Napis "Vse dobro" je Vladkin. Zelenica je narejena s pomočjo reliefne mapice "krogci".
Naj pa ob tej priložnosti pokažem še eno moško voščilnico, ki je nastala za včerajšnjega slavljenca, ker je na njej kar nekaj krogcev. Simpatični fantič v avtu je štampiljka LOTV. Napis "Življenje je ena sama čudovita vožnja" je štampiljka Mavelu.
Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
Card Mania - Add some Red
Crafting form the Heart - Anything Goes
Creative LadyBirds creations - Anything Goes
Mod Squad - Masculine Birthday


Sponzor:
Crafty Sentiments Designs



Pridružite se nam na izzivu ... skica je zelo zanimiva :-))

.

.