sreda, 22. februar 2017

CRAFT-alnica # 180 - MAVRICA


Prav lepo pozdravljeni!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv. Tokratno temo je izbrala Martina in se imenuje "MAVRICA". Izdelati je potrebno voščilnico, ki bo imela mavrico ali mavrične barve po vrsti kot so na čisto spodnji sliki te objave.
Že nekaj časa sem želela narediti take voščilnice z mavrico in oblaki, sedaj pa je prišel izziv in končno so nastale :-)) Oblaki in dežne kaplje so izrezane iz SIZZIXove šablone Cloudy Days. Napis "Izberi svoje barve in pobarvaj svoje življenje pisano!" je Vladkina štampiljka.

 Iz ostankov sem naredila še eno mavrico in sicer sem polkroge nalepila enega na drugega. Napis "Pobarvaj svoje življenje mavrično" je štampiljka Mavelu..


V mesecu februarju je z nami spletna trgovina
 
 
Pokukajte tudi k LiLiTini, Tanji in Martini ter naši februarski gostji Tjaši 
in se nam pridružite s svojim izdelkom.


Želim vam mavrični dan :-))

sobota, 18. februar 2017

Christmas Card Throwdown: February - Techniaue


Sobota je dan za praznično voščilnico in v tokratnem novem izzivu se bomo lotili tehnike, in sicer se izziv imenuje "Sunburst / Starburst"
 Jaz sem pravzaprav vsekala malo mimo pri tem izzivu. Namreč ko sem iskala idejo za "sunburst", sem videla tudi možnost izdelave "sunburst" ozadja z reliefno srajčko in ker mi je bila ideja zelo všeč, sem tako tudi naredila. Vendar pa bi morala za izdelavo tega ozadja uporabiti tehniko sestavljanja z dizajnerskim papirjem, tako kot so naredila ostale članice. Napako sem popravila in naredila novo voščilnico :-)) 

Ampak, voščilnica je pa lepa, kajne .-)


Lepo vabljene na naš izziv!

petek, 17. februar 2017

Scrapping4Fun #84 - Anything Goes


Spet smo tukaj za vas z novo nalogo pri Scrapping4Fun
in izzivom, ki se tokrat imenuje " KAR KOLI".  Ustvarimo lahko kar želimo.
 Sponzorjevo digi štampiljko velikonočnega zajčka sem pobarvala s pomočjo blazinic Distress Ink. To štampiljko sem izbrala zato, da nas malo spomnim na praznik, ki se bliža in da bo potrebno narediti tudi kakšno voščilnico :-)) Valoviti pravokotnik s šivi je izrezan iz šablone Najlepšega Para, prav tako tudi rumeni pirh in napis "vesela velika noč", zato voščilnico lepim v Galerijo meseca februarja.


Pokukajte k nam in se nam pridružite na našem izzivu :-))

Sponzor izziva je

četrtek, 16. februar 2017

Voščilnice za diplomo


Kot sem že omenila v prejšnji objavi, so mi pošle voščilnice za diplomo in tako je nastalo nekaj novih.
Uporabila sem tudi pavs papir in sicer za oči sovice in za list diplome, tako da voščilnici prijavljam na inspiracijski izziv k Tini in Vladki. Sovici sta ročno oblikovani. Napisa "Čestitke za uspeh! in "Uspelo ti je!" sta sprintana.


 Ta sovica pa je digitalni print in pobarvan s pomočjo blazinic Distress Ink. Napis "Čestitke iz srca" je štampiljka iz čisto novega seta pri Najlepšem Paru, zato voščilnici lepim v Galerijo meseca februarjaNapis "Vse naše sanje se lahko uresničijo, če le imamo pogum, da gremo z njimi" je sprintan. 


sreda, 15. februar 2017

Feeling Sketchy #163


15. dan v mesecu je čas za novo skico pri FEELING SKETCHY:

Jaz sem skico malce zarotirala.
 Morala sem narediti voščilnice za diplomo in ko sem gledala tole skico, sem dobila idejo in takole izpeljala svojo nalogo. Napis "Vse naše sanje se lahko uresničijo, če le imamo pogum, da gremo z njimi" je sprintan. Beseda "Čestitke" je pozitiv in negativ iz šablone Najlepšega Para. Tudi svinčniki so od Najlepšega Para. Zato voščilnice lepim v Galerijo meseca februarja.



Pridružite se nam na izzivu in ustvarjajte po naši zanimivi skici :-))

The Male Room #54 - WHEELS


Dočakali smo nov "MOŠKI" izziv in tokrat se imenuje "KOLESA". Torej na voščilnici oz. izdelku za moškega moramo uporabiti kolesa. 
 Tale voščilnica za 40letnika je ostala neobjavljena in tokrat mi je prišla zelo prav. V ozadju sem uporabila dizajnerski papir s kolesi. Tudi poševni papir, ki je senčen z rjavo VersoColor blazinico, ima odtisnjeno kolo, jaz pa sem tem kolesom dodala samo še izrezana. Napis "Iskrene Čestitke" je izrezan iz šabone Najlepšega Para, zato voščilnico lepim v Galerijo meseca februarja.


Pridružite se nam na našem moškem izzivu :-))

sobota, 11. februar 2017

Christmas Card Throwdown: February - Theme (Remind)


Dočakali smo vikend in prišla je druga sobota, ko je čas za opomnik na naš izziv, ki traja že teden dni in se imenuje "PIJAČA".

Tokrat sem naredila zelo preprosto voščilnico in uporabila mali set štampiljk "na zdravje". Najprej sem v belo osnovo zarezala leto 2018 s številkami Najlepšega Para, nato pa sem odtisnila še šampanjec in dva kozarčka ter ognjemet. Šampanjec in kozarčka sem odtisnila še enkrat, nato pa izrezala del tega s pomočjo okrogle šablone in kar je ostalo v krogu, pobarvala z blazinicami Distress Ink. Krogec pa prilepila na 3D blazinicah na odtisnjeno osnovo. Tej tehniki se pravi Spotlight Technique.
Voščilnico lepim v Galerijo meseca februarja.

Še imate čas, da ustvarjate z nami na našem izziv!

petek, 10. februar 2017

Moške voščilnice


Danes vam pokažem elegantne moške voščilnice za rojstni dan.

 Idejo sem dobila na Pinterestu, samo še izvedba je bila potrebna.
 Napis "ob prazniku iskrene čestitke" je štampiljka Ustvarjalnega Dotika.

 Izrezana očala sem že dolgo nazaj dobila od Janje in sedaj sem jih končno porabila.


Meni so zelo všeč :-))

sreda, 8. februar 2017

CRAFT-alnica # 179 - VOŠČILNICA za VALENTINOVO


Prav lepo pozdravljeni!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv. Tokratno temo je izbrala Tanja in se imenuje "VOŠČILNICA za VALENTINOVO". Voščilnica mora imeti na sprednji strani eno manjšo kuverto.
Za ozadje sem uporabila dizajnerski papir Marianne Design. Srce je izrezano iz SIZZIXove šablone Natural Love. Besedi Love sem dodala bleščice.
 Najprej sem nalepila mini kuverto in potem čez njo še izrezano srce. Nato sem s škarjicami zarezala ob delu kuverte, kjer se odpira/zapira in prerezala prilepljeno srce. V kuverto sem dodala posvetilo:
s tabo ni nobena pot predolga.


V mesecu februarju je z nami spletna trgovina


Pokukajte tudi k LiLiTini, Tanji in Martini ter naši februarski gostji Tjaši 
in se nam pridružite s svojim izdelkom.

sobota, 4. februar 2017

Christmas Card Throwdown: February - Theme


Sobota je dan za praznično voščilnico in v tokratnem novem izzivu se bomo lotili tematike, in sicer se izziv imenuje "PIJAČA".
 Tokrat sem za izdelavo voščilnice uporabila štampiljko Whiff of Joy in jo pobarvala s pomočjo blaznic Distress Ink. Dodala sem še napis Mavelu "zmešaj srečo, veselje, zdravje in dobro voljo in uživaj v vsakem trenutku leta, ki prihaja!" in izrezane snežinke Najlepšega Para, zato voščilnico lepim v Galerijo meseca februarja.


Lepo vabljene na naš izziv!

petek, 3. februar 2017

Scrapping4Fun #83 - Love, Friends, Wedding or Valentine


Spet smo tukaj za vas z novo nalogo pri Scrapping4Fun
in izzivom, ki se tokrat imenuje "LJUBEZEN". Lahko je prava ali prijateljska, lahko naredite nekaj za poroko ali valentinovo, možnosti je veliko.
 Jaz sem spet uporabila meni najljubše štampiljke, štampiljke LOTV in tokrat sem z Distress Ink blazinicami pobarvala zaljubljeni parček. Dizajnerski papir je iz Tedija, srčki so izrezani iz šablone Die-Namics, napis "za vedno" pa iz šablone Najlepšega Para, zato voščilnico lepim v Galerijo meseca februarja.


Pokukajte k nam in se nam pridružite na našem zaljubljenem izzivu :-))

četrtek, 2. februar 2017

Feeling Sketchy #162


1. dan v mesecu je čas za novo skico pri FEELING SKETCHY:


Skica mi je bila zelo zanimiva, zato sem naredila kar 3 različne voščilnice. Eno z metuljčki, eno z rožicami in eno zaljubljeno s srčki. Z njimi kličem lepše sončne dneve, pomlad, ...







Pridružite se nam na izzivu in ustvarjajte po naši zanimivi skici :-))

sreda, 1. februar 2017

The Male Room #53 - NUMBERS


Tukaj je že nov "MOŠKI" izziv in tokrat se imenuje "ŠTEVILKE". Narediti je potrebno izdelek za moškega in na njem uporabiti številke.

 Jaz vam tokrat pokažem dve voščilnici za okroglo obletnico in sicer za moškega za 70 let. Obe sta že nekaj časa pri svojih lastnikih. Ena je za ljubitelja gobarjenja, ena za ljubitelja/rejca zajcev.
 Štampiljka utrujenega gobarja je LOTV in je pobarvana z Distress Ink blazinicami. Drevo in smreka sta izrezana iz šablon Marianne Design, grmovje pa iz šablone SIZZIX. Košara je narejena ročno, gobice pa so iz šablone Cottage Cutz.


 Tudi ta štampiljka dečka je LOTV in je pobarvana z Distress Ink blazinicami. Smreka je izrezana iz šablone Marianne Design, grmovje in trava pa iz šablone SIZZIX. Zajčki so iz IO Dies.




Pridružite se nam na našem moškem izzivu s številkami :-))

.

.