petek, 31. marec 2017

Scrapping4Fun #87 - Easter


Spet smo tukaj za vas z novo nalogo pri Scrapping4Fun in izzivom, ki se tokrat imenuje "VELIKA NOČ". 
 Sponzorjevo digi štampiljko sem pobarvala s pomočjo blazinic Distress Ink, čopiča in vode. Dizajnerski papirji so iz Tedija, izrez pirhov in trave je narejen iz šablone die-namietes, napis "Vesela velika noč" pa iz šablone Najlepšega Para, zato voščilnico lepim v Galerijo meseca marca.


Pokukajte k nam in se nam pridružite na velikonočnem izzivu :-))


Sponzor izziva je

sreda, 29. marec 2017

The Male Room #57 - BLACK + ? + WHITE


Tukaj je že nov "MOŠKI" izziv in tokrat se imenuje "BLACK + ? + WHITE".
Torej videti želimo nekaj za moškega v ČRNO in BELI barvi, tretjo pa si izberete sami. Jaz sem izbrala MODRO.
Ozadje sem naredila s pomočjo SIZZIXove reliefne srajčke Arrows & Numbers. Čez reliefe sem podrsala z modro "faded jeans" Distress Ink blazinico, razmazala z vlažnim robčkom in nato še enkrat podrsala. Elegantno dotjeran gospod pa je izrezan iz SIZZIXove šablone Dapper.


Nisem se mu mogla upreti in sem ga naredila še z ostanki na oranžnem "rusty hinge" ozadju.



Pridružite se nam na našem moškem izzivu :-))

nedelja, 26. marec 2017

{Sizzix} Wild Flowers


Ena izmed novih SIZZIXovih šablon so tudi Wild Flowers2
Izrezano ozadje sem podrsala z zeleno "moved lawn" Distress Ink blazninco in nato pošpricala z vodo, da se je barva malce razlezla. Nato sem nanj prilepila 3 izrezane divje rože. Napis "vse najboljše" je izrezan iz dveh različnih šablon Najlepšega Par, zato voščilnico lepim v Galerijo meseca marca. 


♥ HVALA  za obisk ♥ 
-------------------------------------------------------------------------
SIZZIX pripomočki, ki sem jih uporabila:






sobota, 25. marec 2017

Materinski dan


LiLi mi je prijazno posodila štampiljke vrtnic in priznam, da so me popolnoma prevzele. Nastala je kartica, ki sem jo danes podarila svoji mami. Čeprav je bilo kombiniranje cvetov, listkov in barv prvič, mi je bil končni videz zelo všeč in sem jo z veseljem podarila.
Dodala sem še zarez "hvala za vse" iz treh različnih šablon Najlepšega Par, zato kartico lepim v Galerijo meseca marca. Odtise sem naredila z blazinicami Distress Ink.

Christmas Card Throwdown: March - Colour (Remind)


Danes je čas, da vas zopet opomnim, v kolikor še niste naredile praznične voščilnice po zahtevanih  BARVAH:
 Tokrat sem sedla k čaju :-)) 
Voščilnici sem za ozadje naredila reliefe s pomočjo srajčke za embosiranje. Skodelica in žlička sta izrezani iz šablone Marianne Design. Napis "Ščepec veselja, žličko smeha in skodelico dobre volje. Premešaj in uživaj vse leto!" je štampiljka Ustvarjalnega Dotika.



Še imate čas, da se nam pridružite na izzivu!
Če ste se pa že, pa en velik HVALA vsem, ki redno sodelujete in se imamo tako še bolj luštno .-)

sreda, 22. marec 2017

CRAFT-alnica # 182 - ONE LAYER


Prav lepo pozdravljeni!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv. Tokratno temo je izbrala LiLi in se imenuje "ONE LAYER". Izdelati je potrebno voščilnico le na njeni osnovi, to pomeni nič plasti, uporabite lahko le napis oziroma odtis štampiljke.
 Idejo za tako izdelavo ozadja drevesom sem našla na Pinterestu in zdelo se mi je zelo primerno za tokratno temo brez plasti. Drevesa so štampiljke Joy! Oba napisa "naj vse tvoje sanje postanejo resničnost" in "kar lahko sanjaš, lahko uresničiš" so štampiljke Najlepšega Para, zato voščilnice lepim v Galerijo meseca marca. 
Z Distress blazinico sem po osnovi samo podrsala od leve proti desni, nato pa manj odtisnjen prostor zapolnila še z blazinico VersaColor.
 
 
 



V mesecu marcu je z nami spletna trgovina
Pokukajte tudi k LiLiTini, Tanji in Martini ter naši marčevski gostji Klari 
in se nam pridružite s svojim izdelkom.

nedelja, 19. marec 2017

{Sizzix} Delicate Feather


Danes vam pokažem eno izmed novejših SIZZIXovih šablon občutljivo pero.
Prvi dve voščilnici imata pisano ozadje in bolj umirjen izrez peresa.





Pri drugih dveh pa sem akvarelni papir pošpricala z Ranger Mica Spreyi in počakala, da se je špric posušil. Peresa sem izrezala iz eko papirja in jih nato tudi pošpricala s temi spreji, da sta dobila malo leska. Posušila sem ju kar na redijatorju, zato sta se tako lepo ukrivila.
Oba napisa "naj vse tvoje sanje postanejo resničnost" in "kar lahko sanjaš, lahko uresničiš" so štampiljke Najlepšega Parazato voščilnice lepim v Galerijo meseca marca. 



♥ HVALA  za obisk ♥ 
-------------------------------------------------------------------------
SIZZIX pripomočki, ki sem jih uporabila:





sobota, 18. marec 2017

Christmas Card Throwdown: March - Colours


Sobota je dan za praznično voščilnico in v tokratnem novem izzivu se bomo lotili izdelave voščilnice po danih BARVAH:


Naredila sem eno preprosto praznično voščilnico z uporabo SIZZIXove reliefne srajčke Holiday Knit. Najprej sem zeleni lepenki naredila reliefe, nato pa po njih podrsala s temo rdečo VersoColor blazinico. V obeh barvah sem na reliefno osnovo dodala izrezan napis "SREČNO" in dva ptička v bež barvi. Voščilnico lepim v Galerijo meseca marca.


Lepo vabljene na naš izziv!

petek, 17. marec 2017

Scrapping4Fun #86 - Recycling / Old Stash


Spet smo tukaj za vas z novo nalogo pri Scrapping4Fun in izzivom, ki se tokrat imenuje "RECIKLAŽA / STARA ZALOGA". Se pravi, da je tokrat potrebno uporabiti nekaj starega ali reciklirati. Jaz sem uporabila zelo star papir, eden moji prvih in stare rožice.
 Tokrat sponzorjeve digitalne štampiljke nisem barvala in sicer zaradi njene goste strukture in barvanje z Distress Ink blazinicami, vodo in čopičem bi celotno štampiljko zelo razmazalo. In takole mi je prav všeč, saj sem motiv močno izpostavila. Dodala sem samo še nekaj rožic in lep napis "uživaj v majhnih stvareh" iz štampiljke Ustvarjalnega Dotika.



Pokukajte k nam in se nam pridružite na našem izzivu :-))

 
Sponzor izziva je

sreda, 15. marec 2017

The Male Room #56 - USE WOOD


Dočakali smo nov "MOŠKI" izziv in tokrat se imenuje "uporabi LES".  Na izdelku za moškega je potrebno uporabiti pravi ali lažni les.
 Prva voščilnica je nastala za šoferja hlodovine. Hlode sem našla na netu in jih sprintala in pri vseh izrezala samo prečni izrez. Nato sem jih nalepila na lepenko, zato se na voščilnici lepo vidijo malce 3D. Kamion sem oblikovala in izrezala ročno; idejo sem našla na Pinterestu. Napis "čestitke" je izrezan iz šablone Najlepšega Para, zato voščilnico lepim v Galerijo meseca marca.



  V ta namen pokažem še eno, ki je nastala že nekaj časa nazaj. Voščilnica predstavlja staro žago za razrez hlodovine. V pomoč mi je bila fotografija, je pa bilo zelo veliko rezanja, oblikovanja in končnega sestavljanja. 




Pridružite se nam na našem moškem izzivu :-))

.

.