nedelja, 1. avgust 2010

Čipko dobi ...

Danes bom podarila le tole čipko in sicer jo dobi Petrovka, ki je v zadnjem trenutku pravilno povedala imena vseh treh, zato mi pošlji naslov na mail :-))

Sem pa že razmišljala, ker še včeraj zvečer ni bilo pravilnega odgovora, kateri bi podarila tole rožico in sem se odločila, da jo dobi prva, ki je vseeno komentirala in ki je tudi moja zvesta komentatorka. Mislim, da ni objave, ki je Vladka ne bi pokomentirala, zato dobi tolažilno nagradico. Naslov imam, ker sem dobila kazalce, če je še pravi :-))

Kar se pa tiče bonbončka in darilca pa moram prestaviti, in sicer na 15. avgust, ker te dni po dopustu nisem imela ustvarjalnega navdiha in nisem dokončala darilc. Zaloge pa so žal pošle. Še imate čas za fočkanje :-))

2 komentarja:

  1. juhu, to mi delaj. Sem mislila, da bom uspela še z mamo pogledati rožice in napisat katere so, pa mi ni uspelo, ampak tolažilna nagradica je prav tako super. Hvala. Naslov pa še drži ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nekaj mi ne gre. Sem se že včeraj zahvalila, pa bogvekam poslala komentar grrr. No, še enkrat, hvala za čipko. Vsake sem zelo vesela, svoje in še bolj tuje, hahaha.
    In čestitke Vladuški, res je pridna pri komentarjih.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.