torek, 8. marec 2011

Pust

Pustni torek; maškare, krofi, bonboni, ...
Craft-alnica je tokrat razpisala temo "pust" in nam dala dve možnosti. Prva je, da naredimo nekaj na temo "pust" in jaz sem naredila papirnat stožec, v katerem so bonbončki. Da pa je stožec lepši, sem nanj nalepila klovna. Izrezan je iz lepenke, za lase pa sem uporabila kar rafijo.
Druga možnost pa je slika krofov kot inspiracija in zato sem naredila čestitko v obliki mafina. Zakaj mafin? Zato, ker za pusta ne pečem krofov, ampak naredim mafine iz prepričanja, da je krofov tako ali tako ta dan preveč. Morda pa ga je kakšen otrok bolj vesel, pa še hitro so narejeni :-))
Kaj naj povem glede čestitke? Nič posebnega, le to da je bilo zopet nekaj rezanja. Tako čestitko sem že nekje vidla, tako da ni plod moje domišljije. Uporabljena je valovita lepenka, ki sem jo rahlo senčila z rjavo barvo, nekaj pisanih papirjev, nekaj trakov, čipka in gumbka. Rob čokoladnega preliva, ki se sveti sem naredila kar s prozornim lakom za nohte. Pikice na njem pa z Glitter Glujem.
Recept za mafine pa dobite tukaj .

14 komentarjev:

  1. Saj je stožec s sladko vsebino super, ampak mafin ...!!! Čudovit je!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasne sladke ideje ... ki bi jih človek kar pojedel ...

    OdgovoriIzbriši
  3. Njami, čokoladni preliv deluje tako realistično, da bi človek kar zagrizel v tale mafin...

    OdgovoriIzbriši
  4. Hudooo, kako domiselno, stožec s sladkarijami za maškare, k meni jih je bilo letos tako malo, da bi jim res lahko dala takšna darila. Tudi ideja z muffini mi je všeč, zakaj bi pa morali biti vedno krofi, važno je , da je nekaj slastnega.
    Lepo, da si se nam tudi tokrat pridružila v izzivu in hvala za zvestobo :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlično opravljeno delo, tisti stožec s klovnovo glavo je svetovn in tudi tale mufin mi je zelo všeč. In prav imaš, da ne pečeš krofov.

    OdgovoriIzbriši
  6. Spet si ustvarila nekaj čudovitega. Stožec s klovnom je domiselen, mafin-voščilnica pa je zelo natančno dodelana, krasna!

    OdgovoriIzbriši
  7. Stožec je enkraten - šisto pravi za pusta. Škoda, da nisem potrkala na tvoja vrata. Voščitka pa tudi lepa. In hvala za recept. Bo prišel na vrsto.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse ti je šlo več kot odlično od rok. In ideja s tistim stožcem me je spomnila na otroštvo. V stožce sva z eno sosedo pobirali kot maškari. Takrat so dajali krofe, pa flancate, pomaranče....

    OdgovoriIzbriši
  9. Tole si pa super naredila! Klovn ima prav simpatičen obaz, pri mafinu so se mi pa kar sline pocedile!

    OdgovoriIzbriši
  10. Jaz tudi ne pečem krofov ... sem jih pred leti, pa mi je postalo brez veze, ker jih vedno peče tašča in jih veliko pošlje k nam. Pri mami pa ponavadi v soboto pečemo štraube, tako da imam pustnih sladkarij dovolj :)))

    Super stožec si naredila ♥ ♥ ♥

    OdgovoriIzbriši
  11. Ooo kako lep stožec in kolaček. Super si ju izdelala. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Wow kako to super zgleda! ♥ Klovn mi je pa tako zelo všeč!!! Fenomenalno! Hvala, ker si se nam pridružila na pustnem izzivu CRAFT-alnice. :)

    Lepo se imej,
    ⓂⒶⓃⓊⒺⓁⒶ

    OdgovoriIzbriši
  13. Muffin je prekrasen, bi človek kar ugriznil vanj.Preliv je strašno zanimiv!

    OdgovoriIzbriši
  14. Čestitam Andreja za uvrstitev med prve tri na Crfalnici!! Čudovita čestitka torta, zelo zelo lepo ti je uspela!! LP:)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.