nedelja, 23. oktober 2011

Sveti krst

Prejšnjo nedeljo so krstili Taia, vnuka mojega sodelavca in zaželeli so si škatlic in čestitk. Še enkrat hvala vam, ker vam je moje delo všeč :-)). Vesela sem bila naročila še toliko bolj, ker je bilo vse dvojno, to pomeni dodatni izziv, da naredim kompletka čimboj različna. Eden je bolj na modro in drugi bolj na belo z različnimi motivi.
skupinska fotka
bolj modra varianta
zaprta škatlica s printanim napisom
Križek, oblekica in sveča so oblikovani in izrezani ročno s škarjami, torej 2x, na beli in modri lepenki. Bel angelček je izštancan, prilepljen na modro lepenko in ročno izrezan še 1x. Krogčasta osnova je posledica hroščkanja.
Čestitka je v enakih barvnih tonih, da čimbolj paše zraven. Uporabila sem štampiljko od LOTV, ki mi je zelo ljuba, ker je zaradi nje na čestitki hitro dovolj vsega.
 drugi kompletek v bolj beli barvi
 zaprta škatlica s črkami imena
Tukaj pa sem angela in svečo narisala s keramičnim svinčnikom na belo lepenko in ju nato izrezala s škarjami. Ni tako slabo, kajne :-)). Križ je štampiljka od Lemonade, na kateri je morda malo preveč črnine, glede na krst. Golobčki so izštancani in senčeni s črno barvo. Za osnovo sem uporabila dizajnerski papir kot je na čestitki s svečo, katera je iz zaloge.

Naslednjo nedeljo pa bo krščena deklica Deja;
zanjo pa je nastala spodnja rozika s črko D.

Lep začetek tedna vam želim :-))

9 komentarjev:

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.