nedelja, 7. oktober 2012

sejem CREATIVA 2012 Bergamo

Včeraj sem bila v Italiji na ustvarjalnem sejmu in bilo je zelo živahno in zelo pisano. Priznam, bila sem kar malce šokirana od vse te ustvarjalne ponudbe. Tam pa res dobiš čisto vse, kar ti poželi srce, le dinarčke moraš imeti. Jaz sem si kupila nekaj ustvarjalnih revij (za filcanje, križkanje in šivanje), nekaj štampiljk in par drobnih malenkosti. Nisem bila razsipna, saj so cene kar visoke, prav nič sejemske. Ponudbe je res veliko, zato bi lahko nakupila veliko veliko štampiljk, šablon, ... ampak ni prav nič ceneje kot npr. v Angliji, s tem da tam imajo vedno kakšne akcije in lahko stvar dobiš tudi dosti ceneje.
Drugače pa je bilo ogromno ponudbe za šivanje in ogromno sešitih izdelkov. Morje perlic in raznih dodatkov. Tudi za fimo navdušence je bilo nekaj štantov, ker se dobi vse mogoče, tudi tiste micene kalupe za izdelavo mini rogličkov ali tortic. Bila je tudi velika ponudba volne, garna in raznih drugih sukancev za vsa mogoča ročna dela.
Predvsem pa je bilo ogromno idej takšnih in drugačnih :-)) Bilo je res nepozabno in prav prijetno druženje z ostalimi puncami, ki počnejo marsikaj. Drugo leto spet!!!
Če katero zanima (smo imeli še prosta mesta na avtobusu) se nam lahko drugo leto pridruži, kajti naš avtobus je štartal iz Ljubljane, večino nas je naložil v Logatcu in pobral nekaj ustvarjalku tudi na Vrtojbi.
Še ena vesela novica zame, ki mi je danes polepšala jutro:
moj LOjček je slavil TOP :-)) Hvala "Allsorts" punce :-))

9 komentarjev:

  1. Joj, da bi vedela prej, bi se sigurno pridružila. Tudi sama sem gledala, da bi šla pa se mi je zdelo malo predaleč za iti z avtom. Vsekakor pa se že zdaj bokiram za drugo leto. :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke najprej za TOP. Super. Verjamem, da je bilo zelo zelo zanimivo na sejmu in enkrat bi vsekakor šla pogledati. Pa vsako leto pozabim in ugotovim šele ko je mimo :))) Hvala za info kako je bilo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uhh, sejem je bil res pester, če sklepam po zapisu in fotkah. Mogoče pa se res pridružim kdaj, če bodo mesta še prosta :)
    Jaz pa že odštevam dneve do Vicenze.
    Čestitke za TOP :) si zaslužiš.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za TOP! Zelo, zelo ti privoščim. Hvala, ker si delila informacije s sejma z vsemi nami, ki ga nismo obiskali....bi ga pa z veseljem... :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke za TOP, povsem zasluženo.
    Na tem sejmu še nisem bila. Videti je krasno. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Po fotkah sodeč je imel sejem res pestro ponudbo in ga je bilo verjetno vredno obiskati. Prav luštno je tako vživo pogledati, kaj je na voljo izven naših meja.

    Čestitke za LO. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Oooo to je moralo obiti zelo zanimivo. Mogoče drugo leto in čestike za Top. LP

    OdgovoriIzbriši
  8. o kaj sem zamudila...ko si omenila volno in sukance so se mi začele cediti sline...drugo leto se vam pridružim!!

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.