sreda, 24. december 2014

CRAFT-alnica # 124 - KARKOLI

Prav lepo pozdravljeni!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv.
Zakorakali smo v zadnji izziv letošnjega leta, tema pa se glasi "KARKOLI". Izdelate lahko kar želite ali pa nam pokažete v čem najbolj uživate pri ustvarjanju.
Jaz definitivno uživam v barvanju motivov z Distress blazinicami. In rada izrezujem s šablonami. Tokrat sem izrezala krogec, številko 30 in oval, na katerem je motiv.


Najraje izdelujem tematske voščilnice. Velikokrat jih naredim povsem ročno, saj mi največkrat primanjkuje primernih šablon za izrezovanje. Tale kamion kiper je izrezan povsem ročno, razen črnih koles.


 


V mesecu decembru je z nami že drugič spletna trgovina

Živjo! 
Sem Marina in prihajam iz Mavelu.com, ki je spletna trgovinica z zelo osebnim pristopom, saj sem v prvi vrsti še vedno samo nadobudna ustvarjalka in mi veliko pomeni nasmejan in zadovoljen obraz. 
Svoja "vrata" smo odprli skoraj dve leti nazaj in v tem času se naša ponudba vztrajno širi in pri nas najdeš praktično vse, kar potrebuješ za papirčkanje (če pa si kakšno stvar zelo želiš in je v ponudbi ne najdeš pa ti jo z veseljem naročim). 
Tedensko pripravljam tudi video vodiče v katerih prikazujem različne tehnike in uporabe ustvarjalnih pripomočkov in materiala. Za vse začetnike (in tudi že bolj izkušene ustvarjalke) pa sem pripravila tudi brezplačno e-knjigo, ki si jo lahko preneseš tule.

Skratka draga dama, pri nas si vedno dobrodošla in veseli smo vsakega tvojega obiska pa naj bo to na spletni strani ali na naši FB strani :)
ki podarja izžrebanki lepo nagrado:
Nagrado prejmejo tudi vsi 3 TOP izdelki:


 
Pokukajte tudi k Lili ter se nama pridružite s svojim izdelkom.Želim vam vesel BOŽIČ :-))

10 komentarjev:

 1. Super cute! Such a darling image and a fun truck! Happy Holidays!

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooh I love the feminine first card, so perfect for a 30 year old and second is just great for a little boy. Wishing you and your loved ones a blessed festive season and a 2015 filled with tons of love and joy.
  Hugs
  Desíre
  {Doing Life – my personal blog}

  OdgovoriIzbriši
 3. Barvanje in izdelovanje tematskih voščilnic ti res gre od rok. Obe sta čudoviti in krasno narejeni!

  OdgovoriIzbriši
 4. Kar si napisala in pokazala ti gre res dobro od rok.
  Obe voščilnici sta krasni.
  Želim ti lep Božič.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 5. Vedno znova občudujem tvoje tematske voščilnice, pa tudi krasno pobarvane motive. Iz tvojih objav je čutiti,kako zelo uživaš pri ustvarjanju. :-)
  Želim ti lep Božič.

  OdgovoriIzbriši
 6. Ma ne glede kao se lotiš izdelave voščilnice ti fantastično uspe. Lepe rpaznike tudi tebi :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Lepe in v čisto tvojem prpoznavnem stilu. Lep preostanek Božiča tudi tebi.

  OdgovoriIzbriši
 8. Super voščilnice si izdelala. Res imaš veliko zelo posebnih voščilnic...priznam, kakšno idejo si tudi sposodim ;-). Lepe praznike in drugo leto še več ustvarjalnih užitkov.

  OdgovoriIzbriši
 9. uaaaau čudoviti sta obe, sploh ta druga! želim ti lepe praznike in vse dobro v letu 2015! lp

  OdgovoriIzbriši
 10. Andreja super si sestavila tematski voščilnici. Na prvo se krasno poda izbrana misel. Izziv pa kot ponavadi - super!

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.