sobota, 28. marec 2015

Pri veseli žirafi

Pomladno ustvarjanje pri Najlepšem Paru me je premamilo, tako da sem v vmesnem času, ko čakam, da bo štrudelj pečen, naredila tole preprosto voščilnico z žirafo (štampiljka + izrez). 
 Voščilnica je narejena po skici pri FreshlyMadeSketches.
Prijavljam jo tudi v Galerijo meseca marca.

12 komentarjev:

  1. Your giraffe is as cute as can be! Sweet card! Thanks for joining us at FMS!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem se pa ob tvojem pisanju nasmejala in spomnila na Natalijo Verboten, ki sicer točno ne vem, kaj poje, ampak nekaj v tem smislu, kaj vse bo v enem kratkem trenutku naredila (od štrudla do Triglava:))Mislim pa, da si bila ti bolj uspešna in nastala je luštna voščilnica. LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  3. Voščilnica s to ljubko žirafico sploh ne more biti drugačna, kot prikupna in čudovita. :-)) Upam, da se štrudl ni zažgal, medtem ko si se igrala s papirčki. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Luštkana voščilnica ti je uspela:-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ta žirafica je res čudovita in me sploh ne čudi, da se je že tolikokrat znašla na voščilnicah. Tudi tvoja voščilnica je zelo simpatična in odlično si udejajila tole postavitev.

    OdgovoriIzbriši
  6. Great card! Love that sweet little giraffe! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja, tako zelo lepe barve si izbrala...prav savanske :-) in struktura v ozadju mi je super všeč. Sem prav malo pozabila na te srajčke... Hvala, ker si se nama pridružila pri pomladanskem ustvarjanju!

    OdgovoriIzbriši
  8. Žirafo si lepo pobarvala in jo s pravo izbiro papirjev postavila v prvi plan,kar mi je zelo všeč. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Ti si pa super, da uspeš narediti voščilnico med tem ko se peče štrudl. Te žirafe so res zakon in vesela sem, da si se nama pridružila tudi pri pomladnem ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  10. Da slučajno ne bi gledala v luft, medtem, ko se štrudel peče....Andreja me je nasmejala s svojim komentarjem...si kot Natalija Verboten (ta je še bolj huda...teče na Triglav...)
    Žirafa je pa tako lušna šablona in štampiljka, vidim, da je tudi tebe zasvojila (jeeeee danes čakam paket od Tine v katerem bo oboje + komplet orhideje...sem se kar nagradila po preživeli gripi in 20 dnevni bolniški). Tudi otroške po skicah ti krasno laufajo. Krasna je. čao

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.