sreda, 29. april 2015

CRAFT-alnica # 133 - SLIKA kot INSPIRACIJA

 
Prav lepo pozdravljeni!
Sončen in dopustniški dan me je premamil, da sem odšla na vrt, saj pomlad kar kliče po delu na vrtu. Ni še vse narejeno in jutri je nov dan :-))
 
CRAFT-lanici pa je prišel čas za nov izziv; tokrat že 3 v tem mesecu, če pa upoštevamo še Blog Hop, pa smo v tem mesecu že pošteno ustvarjale za CRAFT-alnico, kajne .-)
Za tokratni izziv nam bo navdih moja slika španskega bezga in zelenega hroščka. Pri izdelavi izdelka pazite, da uporabite obe barvi iz slike, lahko pa jima dodate še eno svojo.

Za izdelavo voščilnice sem uporabila čudovit papir LOTV, ki ne rabi veliko dodatka. Dodala sem le lep zapis in zastavice z velikim cvetom.  
 
 
 
V mesecu aprilu je z nami še vedno spletna trgovina

Pokukajte tudi k Liligostji Tini in mesečnem sponzorju
ter se nam pridružite s svojim izdelkom.
 

9 komentarjev:

  1. Wauu, čudovit papir si izbrala za podlago. Res mi je všeč, barva in seveda španski bezeg na njem. Veš, da sem tudi sama držala v roki isti napis, še dobro, da sem si premislila :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoja fotografija mi je zelo všeč. Hrošček je čudovito zelen. :-)) Tudi voščilnica je prelepa. Imaš prav, tale krasen papir res ne potrebuje veliko dodatkov. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasni dodatki
    in dober izbor barv-hrošč je fenomenalno svetleč
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna voščilnica in prelepa fotografija, Tako lep papir res ne rabi veliko dodatkov.

    OdgovoriIzbriši
  5. Res je lep tale papir s španskim bezgom in ti dodatki so povsem dovolj. Uživaj v delu na vrtu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Do danes si sigurno že vse naredila na vrtu, pregnala še kakšnega hroščka.....ampak inspiracija na tole sliko je pa dobra....ideja pa ....spet bo treba vklopit možgane in razmišljat...čao


    OdgovoriIzbriši
  7. Uau, Andreja, če prav razumem, si tole fotografijo s hroščkom ti posnela, krasna je! In bravo za izzive, krasne postavljata. Tale tvoj izbor papirja je ta pravi, res je že v osnovi poln svoje zgodbe in potreboval je le nekaj dodatkov, da je zaživl v krasno voščilnico, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  8. krasen papir in krasna celota, bom začela prav oboževati tole vijolično-zeleno kombinacijo :))

    OdgovoriIzbriši
  9. Se vidi, da si bila na vrtu ker je slika res vzeta iz tapravega okolja ;). super voščilnica in noro dobre barve za izziv.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.