ponedeljek, 2. maj 2016

{Sizzix} Preprosto


Danes, saj vreme ni bilo kaj prida, sem ustvarjala. Naredila sem preprosto voščilnico s SIZZIXovimi pripomočki in za barvni izziv pri The Color Throwdown. Reliefno ozadje je nastalo s pomočjo srajčke Butterfly Lattice Set. Rožice in listki pa so izrezani iz seta šablon Olivia. Na sredino rožice se dodala še polperlico. 
 



 Nastala sta še dva Smooshinga z napisi Najlepšega para, zato mini zahvalnici lepim v Galerijo meseca maja.


♥ HVALA  za obisk ♥ 
-------------------------------------------------------------------------
SIZZIX pripomočki, ki sem jih uporabila:







14 komentarjev:

  1. Zanimive barve, prava lepotička.

    OdgovoriIzbriši
  2. Roža in listi v teh barvah tako lepo pridejo do izraza. Embosirana podlaga pa je tako zakon ;)
    Tudi drugi 2 sta zanimivi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlično si ustvarjala v tem prazničnem dnevu, ki je bil kot nalašč za ustvarjanje, krasno si skombinirala barve na čisto belo embosirano ozadje, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, zadnja dva dneva res nista za kaj drugega kot za ustvarjanje. Vsaj pri nas, ko že ves čas dežuje. Čudovita dvobarvna voščilnica z res luštno rožico in zelo zelo lepi zahvalnici.

    OdgovoriIzbriši
  5. Všeč mi je tvoja preprosta dvobarvna voščilnica. Ozadje pa občudujem že dalj časa. Všeč mi je tale embosirna srajčka. :-) Tudi zahvalnici sta zelo lepi. Super pisan smušing si izdelala. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Love the way your die cut flowers and leaves really pop against the embossed background! Beautiful! Thanks for joining us at Color Throwdown!

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako dobro si sestavila prvo voščilnico, prav presenetila me je barvna kombinacija, ki je perfektna. Tudi barvit smušing mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  8. Dan je bil res kot nalašč za ustvarjanje in tebi je šlo odlično od rok. Čudovite so.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čeprav je preprosta je zelo lepa, prav tako pa obe okrogli.

    OdgovoriIzbriši
  10. o, vse so mi super, te šablone posebnih rož so mi še posebej zanimive, prav tako pri meni vedno zmaga okrogla oblika, zakon!

    OdgovoriIzbriši
  11. Znova si bila tako pridna z izdelki in objavami. Jaz zadnje dni nisem imela časa za komentiranje, pa sem zdaj pogledala vse za nazaj oz. kar sem zamudila.

    OdgovoriIzbriši
  12. Spet sami lepi izdelki. Všeč mi je ta barvna kombinacija, rože res lepo pridejo do izraza. In tale sizzixova embosirna srajčka je tudi super.

    OdgovoriIzbriši
  13. Eden od teh dveh lepih tagcev ja pa moj :))neverjetno, kako je v živo mnogo lepši, prečudovit! Ampak, to sem že večkrat ugotovila, da so voščilnice v živo še lepše kot na slokah.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.