ponedeljek, 16. januar 2017

Hvaležnost


Ko sta Vladka in Tina razpisali prvi letošnji izziv na temo "Hvaležnost" in ko sta zapisali, da naj povemo zakaj smo hvaležne me blogerke, sem vedela,
da moram biti zraven. 
Komu sem hvaležna? Marsikomu in za marsikaj! 
Toda tisti trenutek je bil očitno vezan na izziv in pomislila sem na našo Tino in njen Najlepši Par, ki nas že leta navdušuje s svojimi čudovitimi šablonami in štampiljkami. Meni osebno so najbolj pri srcu napisi, tako štampiljke kot šablone. Zato Tina, Hvala ti, ker si se odločila ta to pot; zelo uspešno pot. Preprosto: Hvala, ker si!
 Naredila sem preprosto voščilnico kot jih Tina dela sama in je polna krasnih idej. Seveda sem uporabila meni najljubše napise Najlepšega Para, zato voščilnico lepim v Galerijo meseca januarja. Za ozadje pa sem tokrat uporabila drugo šablono in sicer SIZZIXovo Mixed Media #2. Vse napise, tako odtisnjene kot izrezane, sem pozlatila, saj so res zlata vredni ti njeni napisi :-))

Hvala tudi tebi Vladka za vse tvoje inspiracijske izzive.
Hvala LiLi tebi za tvojo zahvalnico ... danes je prišla v moj domek in je še 100x lepša kot na sliki.
Hvala pa tudi vam drage moje blogerke, ki prihajate k meni na ogled in s čudovitimi komentarji puščate svojo sled :-))

10 komentarjev:

  1. Tale zahvalnica je tako zelo drugačna, polna, strastna! Polna srčne zahvalnosti ....Draga Andreja - hvala tebi za vse TVOJE srčne objave polne tako lepe, zlate enerije, ki seva preko hladnega ekrana in HVALA, ker sem del tvoje zgodbe! En velik objem, Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Zlata Andreja...kaj naj rečem na tako lepe besede. Iz srca hvala ti zanje...hvala tebi (in vsem ustvarjalkam), ki si mi s sprejetjem mojih izdelkov omogočila, da je Najlepši par iz ideje postal resničnost. HVALA

    OdgovoriIzbriši
  3. Tako lepo si tole zapisala Andreja in hvala tudi tebi. Krasno zahvalnico si izdelala za Tino in hvala, da deliš hvaležnost z nama.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni je všeč Tinin in Vladkin izziv, sem tudi sama hvaležna ustvarjalkam in pravzaprav vsem ljudem ki me obdajajo, predvsem za vse lepe trenutke. Tvoj božljajček za Tino je čudovit.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasno zahvalnico si naredila in Tina si jo res zasluži.

    OdgovoriIzbriši
  6. Se strinjam s teboj, da si Tina zasluži ena res velik in iskren Hvala! Naredila si ji lepo zahvalo in lep zapis besed.

    OdgovoriIzbriši
  7. tole si naredila res prekrasno in elegantno, vauuu, lepa šablona v ozadju. in še vse kar si napisala, drži kot pribito!

    OdgovoriIzbriši
  8. Tole je pa tako lepa zahvala.Tudi sama se pridružujem vsem lepim besedam o Tini.

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasni zahvalnici si sestavila v lepih in malce nenavadnih barvnih kombinacijah.

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga Andreja, hvala tudi tebi za vse tvoje čudovite izdelke, za inspiracijo, ki jo najdem pri tebi in za obiske mojega bloga. Tvoji zahvalnici sta čudoviti. :-)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.