sreda, 21. julij 2010

Venček

Tokratna tema v Craft-alnici, ki jo je izbrala Vladka je zopet povsem njena, to je "nekaj iz narave". Ker je bil zadnjič moj izdelek TOP sem danes v craft-alnici kot gostja; hvala za povabilo :-))

Malo sem razmišljala kaj bi naredila, a že takoj sem vedela, da čestitke ne bom delala. Nekaj drugega. Pri očetu sem videla gozdni srobot, ki ga uporablja za povezovanje drobnih vejic v butarico in ker se srobot zelo lepo krivi, sem se odločila, da naredim venček. Ja, venček za najino vrtno uto, da bo krasil vrata. Prelistala sem ogromno starih burd, ker sem vedela, da je nekje ta motiv.

Motiv je sešit iz raznobarvnega filca, napis DOBRODOŠLI pa sem križkala, in priznam, da je bilo kar malce težko, saj si predhodno nisem nič zasnovala, le iz križkarske revije Anna sem vzela vzorec črk. Da pa bo tema res pravšnja, sem odšla v bližni gozd po mah, na katerem sedaj stoji tale domačija :-))


HVALA sis :-)) zato, da si tole objavila, kajti jaz verjetno ta trenutek sedim v hladni senčki ob morju in pijem pivo :-)))))

4 komentarji:

  1. Čestitke, ker gostuješ v Craftalnici!
    Tvoj venček je nekaj posebnega, ker je čisto vse domača izdelava. Super lepo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Andreja dobrodošla v tokratni CRAFTalnici in tale venček je krasen in super ideja kako si vse to skombinirala. Uživaj še naprej v kakšni senci s pivom v roki ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lep venček! Daje občutek domačnosti in topline :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasen venček! Kar vabi goste v hišo :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.