sreda, 11. julij 2012

Moj drugi LO

Nastal je drugi LO oz. druga postavitev slik. LO je namenjen gospodu, ki je dopolnil 70 let in ker je že včkrat povedal, da nima lepih slik njene hčerke, njenega fanta in njune psičke Lune. Padla je ideja in nastal je tale prisrčen LO.
Na plano sem po 20. letih privlekla svoj pisalni stroj iz srednješolskih časov v upanju, da bova lahko sodelovala. Bil je malce zaprašen, rdeča barva je delovala takoj, črna po nekaj natipkanih vrsticah. Super, prav prijetno je bilo spet tipkati "na trdo" :-))
Zastavice iz blaga na katere sem natipkala želje slavljencu. Na fotki se vidi bolj slabo, je pa zanimivo in malo drugače.



 šampionka Luna :-))
Všeč?
Če želite ovekovečiti poseben dogodek, poroko, rojstvo, ... ali pa čisto navaden dan, lahko to storimo takole in slike zbirate v posebnem albumu ali pa jo enostavno okvirite in postavite na steno.

18 komentarjev:

  1. Prav luštna ideja in zelo lepo si tole skombinirala. Tako bo ostal lep spomin. LP

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čudovita slikca je nastala. Mislim, da bo slavljenec zelo vesel... :))

      Izbriši
  2. Prima si tole zrihtala, všeč mi je uporaba starega pisalnega stroja, tudi sama sem negdaj tolkla po njem :)).

    OdgovoriIzbriši
  3. uuuu, mojstrsko.
    kaj res imaš še ta stari pisalni stroj?!?!
    pri meni stvari, ki jih nisem rabila 3 leta, gredo drugam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lep, zanimiv in vsebinsko bogat LO.

    OdgovoriIzbriši
  5. Veš Natali, bil je na podstrešju pri starših, pri meni ne bi ostal, ker podstrešja ni, ravno zaradi tega :-)) Sem pa vesela, da sem se končno spomnila nanj!

    OdgovoriIzbriši
  6. Fantastičen LO si naredila. Tako lepo si združila ozadje, okvirje in detajle. Res lep spomin.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovito si tole opravila. Slike v okvirjih so mi fantastične. Pisalni stroj mi je pa znan, takšnega, samo da je bil moder, smo imeli tudi pri nas doma. Smo ga posodili, a nazaj ga ni bilo več, za kar pa mi je strašansko žal, saj čez 7 let......:):)

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasen izdelek. Tudi jaz imam na podstrešju pisalni stroj iz sredješolskih časov in sem se že večkrat razmišljala, da bi ga prinesla nazaj v civilizacijo. Predvsem po tem, ko me je moj mladič spraševal, kaj je pisalni stroj ... obstaja ena otroška pesmica ...
    Ko bom uredila svojo dnevno sobo z več kot 100 let starim pohištvom, bo v njej svoje častno mesto dobil tudi pisalni stroj. Do takrat pa naj kar zapakiran počiva na podstrešju.

    OdgovoriIzbriši
  9. ČUDOVITO! Res krasen izdelek Andreja :) Verjamem, da bo nastalo še veliiiiko takšnih. Si album zase že naredila? Pa prijetno sodelovanje s pisalnim strojem ti želim ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasen spomin si naredila. Tudi LO-ji ti gredo zelo dobro od rok.
    Pisalni stroj-sama nase sem bila ponosna, če mi je mami dovolila kaj napisati na njega. Tisti značilen zvok udarjanja tipk, mi je še vedno všeč.

    OdgovoriIzbriši
  11. Vau čudovite slike, postavitev in dodatki. Res lepo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Res lep spomin in očitno tudi izpolnjena želja. Po moje bo končala na steni.

    OdgovoriIzbriši
  13. Uf tole je pa bil projekt, krasno..sploh ideja s pisalnim strojem je prva liga!

    OdgovoriIzbriši
  14. Veš Barbara, da že nakej časa razmišljam o tem in da si bom počasi naredila album LOjev za vsako leto; zečelo se bo s poroko in nato bom izbrala nek dogodek in ga ovekovečila. Mislim, da bo prav zabavno :-))

    OdgovoriIzbriši
  15. Kar lep čas se nisem sprehajala po blogih, pa vendar preden spet odpeketam na morje, je bilo prav lepo pogledati tvoje objave. Čudovite čestitke, prstančki, LO-ji. Toliko različnih lepot na kupu. Pridno ustvarjalna si!

    OdgovoriIzbriši
  16. Čudovit Lo si naredila. Všeč mi je, da si se lotila tipkanja na pisalni stroj. Res naredi izdelek čisto drugače, po tvoje.
    Lep vikend ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  17. Čudovit Lo si ustvarila. Prepleten z majhnimi detajli, všečno postavitvijo ....
    Mi je všeč, da si se lotila tudi tega. In vem, da jih boš ustvarjala še in še.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.