ponedeljek, 23. julij 2012

Spet doma

Letos sva dopustovala zelo blizu, bila sva na Krku. Prejšnja leta sva se potepala po srednji ali celo južni Dalmaciji, tokrat pa so okoliščine dale Punat. Zelo čudno nama je bilo, ko sva prejšnjo nedeljo od doma odšla ob 11. uri, saj sva vedno odhajala zelo zgodaj zjutraj. Zelo čudno je bilo, ko sva bila po dveh urah že na morju. Bivala sva tukaj in bilo je zelo lepo; toplo priporočam :-))
Med sosednjimi hišami sva imela tri poglede na morje.
Na poti do obvezne jutranje kavice so takole pozirali galebi in kormorani.
Med zajtrkom na najini terasi sva opazovala jutranje seanse galebov.
Zvečer pa sva s terase ali celo iz apartmaja opazovala sončni zahod.
7 dni in 7 različnih zahodov sonca ♥ romantično :-))
Zadni dan, da le ne bi bila prehitro doma, saj sva se vsa leta vračala pozno popoldan ali zvečer, sva si šla pogledat tudi Baško in doživela krasote razburkanega morja. Posedela sva in popila dopoldansko kavico.
Sončni zahod je bil čudovit tudi doma :-))
Luštno in lepo :-))

8 komentarjev:

  1. Oh, Punat, ravno včeraj sem pregledovala naše fotografije. Ga že pogrešam, čeprav smo bili pred kratkim. Dve leti smo imeli enako destinacijo kot ti, letos pa smo se prestavili za eno hišo niže in smo še bolj zadovoljni kot smo bili pri gospe Đ.

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo kako zanimivo, da ste bili ravno tu :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Vidim, da sta imela zelo dober izlet. Najbolj imam rada tisto sliko z morjem - bilo je opravdu lepo in v lepi turkizni barvi :))) Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  4. Oooo kako lepe fotke. In tudi jaz sem bila že večkrat na Krku in tudi Baški tako da vem, da sta se imela lepo. Važno je, da se malce odpočiješ od tegale prehitro odvijajočega se svet. LP

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, lepo je na Krku :-) Tista plaža proti Stari Baški je zame ena najlepših na Jadranu. Moj dopust pa se začne šele čez dva tedna...

    OdgovoriIzbriši
  6. Super, da sta se imela lepo, uživala ob sončnih vzhodih in zahodih in vseh drugih čarih morja in dopusta. Posnela si lepe fotografije, ki ogrejejo dušo...:):)

    OdgovoriIzbriši
  7. Dobrodošla nazaj. Verjamem, da sta se imela lepo! Fotke so zgovorne.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čeprav sem z morja doma, so mi tvoje čudovite fotografije naredile prav "gušte" po dopustu... :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.