torek, 8. marec 2016

{Sizzix} Drobne pozornosti


Najprej bi se rada vsem lepo zahvalila za lepe besede vezano na prejšnjo objavo, na SIZZIX :-))

Danes pa vam pokažem darilne škatlice, ki so jih prejele moje tri craftalničarke: LiLi, Tina in Tanja ter tudi gostiteljica Klavdija. Za vse ostale punce, ki so prišle na naše srečanje, pa sem pripravila drobno pozornost privezano na čisto pravi Cake Pops.

Za izdelavo škatlic sem uporabila barvni šeleshamer in in jih izrezala s pomočjo šablone Pillow box. Nato sem izrezek spustila skozi strojček v reliefni mapici Butterfly Lattice Set in čez embosirano površino podrsala z blazinicami Distress Ink. Iz eko papirja sem izrezala vejico z rožicami Blossom in nalepila na škatlico. Potem pa sem izrezala še zanimive luknjaste rožice iz seta Olivia in jih poštempljala z Distressi. Na sredino rožic se dodala polperlico. Imena sem sprintala s pisavo Jockerman.
Škatlice prijavljam na izziv "reliefi" pri SEME - Geprägtes.




Za vse ostale bloggerke, naše obiskovalke srečanja, pa sem pripravila Cake Pops in drobno pozornost. Sestavila sem srednjo rožico iz seta Olivia, papirnato rožico, trakec in ime.



 Recept za Cake Popse bo kmalu v Brbobčici.






♥ HVALA  za obisk ♥ 
-------------------------------------------------------------------------
SIZZIX pripomočki, ki sem jih uporabila:











18 komentarjev:

  1. Zelo lepe in slastne pozornosti si pripravila za nas. Zaradi tehle cake popsov sem prekinila svoj post. Se je splačalo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem že pohvalila popsiko in luštno dekoracijo, pa bom še enkrat :) Prijaznost in pozornost je zelo prijetno sprejemat, če pa je tako lično dekorirana pa še posebej :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Do osmih zvečer sem "šparala" tvojo popsiko(le kdo vraga si je izmislil dijeto ...tik pred srečanjem:-))????)...v. glavnem...ni je več.. popsiko sem popapcala , dijeta je šla pa v maloro...sicer pa itak prodajajo tudi kakšno številko večje kopalke. Zelo dobra je bila in komaj čakam na tvoj recept.
    Lepo si se potrudila in hvala še enkrat.

    OdgovoriIzbriši
  4. Wauuu, kako čudovito vse, in lizike so že na pogled videti slastne
    lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Super luštne škatlice za craftalničarke si naredila in uau, tudi za udeleženke popsi(pa zakaj smo morali mi zbolet :( ) Zelo lepa pozornost. Res lepo za pogledat in verjamem, da tudi za pojest :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Cake pops je bil odličen, kolikor sem ga pač dobila, ker so bila še zraven druga usta, ki so se odpirala ;) Seveda prosim za recept ;)
    Krasne škatlice si naredila in super okrasila. Seveda pa je spet suho embosiranje na mojem 1. mestu ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo si se potrudila. Krasne darilne škatlice, moj pogled pa so še bolj pritegnili tvoji čudoviti popsi. Tudi jaz bi bila vesela recepta s podrobnimi navodili, kako narediti tako lepe.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vsem si izdelala čudovite pozornosti in cake popsu se zvečer nisem več mogla upreti in je pristal tam kjer mora, čeprav mi ga je bilo žal pojesti ker je tako lepo izgledal. Hvala za vse in za tako luštno druženje. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Ravno sem te hotela pocukat za recept, ker je bil božanski. Pri nas smo si ga trije delili. Hvala za pozornost.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tvoja popsika je bila zelo slastna. Z nikomer je nisem delila. :-)) Lep okrasek z imenom pa krasi moj brlogec. :-) Super si se potrudila. Upam, da se kmalu spet srečamo. :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Pravi užitek je prebirati lepe odzive na srečanje, škoda da se mi ni izšlo....Tvoje pozornosti so prelepe, pa še posladkala si punce! Super!

    OdgovoriIzbriši
  12. iiii, kako lepo si to vse pripravila. Res si pozorna. Verjamem, da so bil evse po vrsti navdušene.

    OdgovoriIzbriši
  13. Zelo si se potrudila za punce.Prepričana sem,da si jih vse po vrsti navdušila.

    OdgovoriIzbriši
  14. naredila si res krasne pozornosti za vse, hvala še enkrat.
    sem že gledala tale zanimive šablone rožic, vau, kako so originalne. skratka, srečanje je super uspelo in že čakam na naslednjega :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Kako lepo si vse okrasila. Pridna. Lp

    OdgovoriIzbriši
  16. Uh, kakšna bogata in slastna objava. Zelo lepo si pripravila in presenetila udeleženke srečanja.

    OdgovoriIzbriši
  17. Uauu tole je pa en kupček lepote. Res lepo si pripravila darilca in popse, njam , njam...

    OdgovoriIzbriši
  18. Andreja zelooo si se potrudila, moje darilce je zelooo lepo, vsi popseki na kupu pa vau!Čudovito si jih okrasila in preverjeno je bil zelo dober, LP:)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.