nedelja, 6. marec 2016

{Sizzix}


Danes bi rada z vami delila najnovejšo novico oz. novost na moji ustvarjalni poti.

Še prej pa bi se rada zahvalila vsaki posebej, ki je včeraj prišla na srečanje CRAFT-alnice. Čist prekratko je bilo in dobri dve uri sta minili čist prehitro. Super punce in krasne dušice ste, tako da sem še čist navdušena nad včerajšnjim dnem. Hvala za vaša darilca. Hvala tudi Klavdiji, da nas je gostila. In hvala mojim trem za vse: LiLi, Tini in Tanji :-))

Dobro veste, da zelo rada ustvarjam in da skoraj ni dneva, da ga ne bi preživela v svoji craftalnici. Dobila sem mail od SIZZIXa. Pisala mi je Katie, da že nekaj časa spremlja moj blog in da so ji moji izdelki všeč in da bi bilo zanimivo videti, kako bi predstavljala njihove izdelke. Ponudila mi je sodelovanje s Sizzixom. Potem je prišla moja januarska bolniška in imela sem veliko, pravzaprav preveč časa za razmislek. Res, da nimam veliko Sizzix pripomočkov, a nekaj jih vendarle imam. V poplavi različnih proizvajalce in veliki količini pripomočkov, ki jih imam doma, Sizzix res malokrat uporabim. Ampak od sedaj naprej bo drugače. Mnogo več jih bom uporabljala, saj sem postala njihova promotorka.
Srčno upam, da bom upravičila njihovo zaupanje :-))
Za začetek vam pokažem preprosto moško voščilnico.
Eko papir sem spustila skozi strojček v reliefni mapici Butterfly Lattice Set in nato čez embosirano površino podrsala rjavo blazinico Distress Ink - brushed corduroy. Iz zelenega šeleshamerja sem izrezala tri liste iz šablone Olivia. List se izreže v dveh delih;  kot obroba lista in kot list. Oba dela lista sem poštempljala z zeleno blazinico Distress Ink - moved lawn. Na embosirano osnovo sem prilepila zelen šeleshamer na katerega sem predhodno ovila drobno vrvico. V izrezan del sem dodala obrobo listov. Same listke pa sem privezala k vrvici in dodala gumbek. Čez listke sem dodala napis "čestitke".



Vas pa lepo prosim, v kolikor obiskujete SIZZIXovo spletno stran, da to storite iz mojega bloga za moje "štetje klikov" in veliko prej se bo zgodil kakšen BonBonČek od mene, seveda s pripomočki Sizzix. Direktno povezavo dobite čisto zgoraj na desni strani mojega bloga, kjer je velik logo Sizzix.

♥ HVALA ♥ 
-------------------------------------------------------------------------
SIZZIX pripomočki, ki sem jih uporabila:







30 komentarjev:

  1. ooo Andreja čestitke! To pa je zares velika stvar! Naj ti čim bolje uspeva in da boš še dolgo ustvarjala za njih! :)
    Drugače pa prečudovita čestitka - kot vedno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Andrejaaaa, to pa je novica! Čestitke! Zelo sem vesela zate, a se zavedaš, kakšna čast je to?! Zasluženo, saj izdeluješ krasne stvari! Bom malo pokikala na njihovo stran s tvoje, če štejejo klike, zakaj pa ne!
    In kot vedno, tudi danes krasna voščilnica.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke! Prepričana sem, da boš njihovo zaupanje več kot upravičila. Voščilnica je pa super.

    OdgovoriIzbriši
  4. O, super, čestitam! Zdaj boš pa res pred izzivi, prav dopade se mi, zagotovo bodo nastajale same lepe stvari. Ampak, to je res lepa potrditev za tvoje ustvarjanje, bravo, si zaslužiš :)današnja je že v seriji uuuauu voščilnic. Krasna!

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem vesela, da so te opazili in ti ponudili sodelovanje....nič bat, če ti gredo skice, je vse ostalo mala malca. Z listi si začela zelo lepo.
    Hvala za sobotno družbo, lušno, kratko, sladko....zdaj je pa res samo še par ustvarjalk, ki jih ne poznam in moram priznati....babe, prou fejst ste in sem vesela (danes že tadrugič), da ste del moje "družine". čao

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke. Super priložnost za nove ustvarjalne podvige. Vesela zate!!! Jaz pa se že veselim, da bom lahko dobila kakšno novo idejo za nujen "sizzix" nakup ;-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Yahoo! Congrats! so well deserved! your project is fabulous!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke Andreja. Verjemi vase, tako kot Katie in me verjamemo vate. Dobra promotorka boš.
    Res je bilo lušno včeraj in upam, da se kmalu spet vidimo.
    Tole lepotičko pa sem včeraj videla v živo. Res si lepo in domiselno uporabila njihove šablone. Sploh embosing srajčka mi je padla v oči.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke Andreja....me nič ne čudi, da so te opazili. Verjamem da boš čudovita promotorka. Bom veselo klikala njihovo stran, da boš dobila čim več klikov :-))....joj skoraj sem pozabila pohvaliti voščilnico. Odlično si začela :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Iiii, yes yes, privoščim ti iz srca. Brez dvoma boš super predstavnica ustvarjanja iz naših logov.
    Četitka je krasna in tako tvoja, še posebej mi je všeč reljefna mapica.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovitoooo. Tako vesela sem zate; in glede na vse tvoje izdelke sem prepričana, da boš več kot upravičila njihov zaupanje. Tokratna voščilnica je prekrasna.

    OdgovoriIzbriši
  12. hvala tudi tebi za včerajšnje srečanje. Lepo je bilo videti tebe in ostale ustvarjalke. Spet je nekaj imen dobilo prave obraze. Ta srečanja so res nekaj posebnega. Toliko pozitivne energije, idej, čudovitih izdelkov... na kupu.
    Zahvaljujem in hkrati čestitam, da si sprejela izziv in postala Sizzixova promotorka. Srečno.

    OdgovoriIzbriši
  13. ooo, čestitam, ti si pa res huda, bravo! a veš, da sem si prejšnji teden tudi jaz rekla, da moram malo več uporabljati sizzixove šablone - ne vem, kdaj sem nazadnje katero, kupujem jih pa skoz!
    sploh pa grem v torek na delavnico s petom hugesom, tako da se moram malo updejtat in bom malo poklikala od tebe.
    hvala še enkrat za včeraj - prekrasno in prekratko :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Iskrene čestitke Andreja, sem zelo vesela zate,da so te opazili pri tako velikem podjetju. Zagotovo si upravičila njihova pričakovanja, voščilnica je čudovita. Menim, da so naščli pravo predstavnico za svoje izdelke.

    OdgovoriIzbriši
  15. Iskrene čestitke, Andreja. Toliko lepega ustvariš, da si si res prislužila tole priznanje. Verjamem, da boš dobra promotorka. :-) Tole lepotičko sem tudi jaz včeraj imela čast videti v živo. Vzorček mapice je res čudovit in nekaj posebnega. Lepo moško voščilnico si izdelala. Všeč mi je barvna kombinacija.
    Hvala za organizacijo včerajšnjega srečanja. Bilo je nepozabno. :-)

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitke še tukaj! Gotovo boš mega promotorka! Grem še malo na Sizzix stran ;)

    OdgovoriIzbriši
  17. Andreja, čestitam. To pa je velika in fina novica. Vse dobro na tej ustvarjalni poti.

    OdgovoriIzbriši
  18. wow, Andreja. Bravo in iskrene čestitke! Verjamem, da boš ti odlično opravila to delo. Le tako naprej. S tole voščilncio si odlično začela.

    OdgovoriIzbriši
  19. Iskrene čestitke! Po moje bo to zate mala malica. Hvala ti za sobotni dogodek, ki je bil prijeten, (pre)kratek in sladek. Še kdaj.

    OdgovoriIzbriši
  20. Čestitke, zaslužiš si! Prekrasna je tvoja lepotička!

    OdgovoriIzbriši
  21. Čestitke za takšno priznanje in seveda za lepo moško voščilnico. Bodi uspešna promotorka, mi bomo pa uspešno klikali:)) Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  22. Draga Andreja, čestitam.
    S to voščilnico si odlično zastavila saj je krasna. Še posebej me je navdušilo njeno ozadje. Lp

    OdgovoriIzbriši
  23. Iz srca ti čestitam. In se že veselim tvojih ustvarjalnih podvigov.
    Voščilnica je čudovita. In naredila si mi totalne lušte po tejle embosing srajčki.

    OdgovoriIzbriši
  24. Čestitke Andreja. Voščilnica je pa 1A, videna v živo.

    OdgovoriIzbriši
  25. Andreja iskrene čestitke za Sizzixovo promotorko, zaslužiš si. Voščilnico sem videla v živo in je res prav posebna. Lp

    OdgovoriIzbriši
  26. Čestitke tudi z moje strani! Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  27. Kako lepa novica in velika čast. Bravo, bravo. Čestitam. Z veseljem bom kliknila na sizzixove izdelke pod objavami, še z večjim veseljem pa spremljala, kaj vse boš ustvarila.

    OdgovoriIzbriši
  28. Draga Andreja, čestitke še v mojem imenu! Res zasluženo, saj si zelo pridna, raznolika in odlična ustvarjalka, ki bo govoto upravičila zaupanje Sizzisa. Veselo ustvarjanje ti želim!! LP:)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.