sobota, 27. maj 2017

Christmas Card Throwdown: May - Colours (Remind)


Saj vem, bolj ko gremo proti sredini leta, manj zanimanja je :-)) Toplota, lepi dnevi in vrtna opravila naredijo svoje in prav je tako. Ampak jaz vas bom vseeno opomnila, da imate še čas za praznično voščilnico. Tokrat ustvarjamo po danih barvah: rumeni, zlati in kraft.
 Voščilnica je zelo preprosta. Rumena osnova, senčena z zlato VersoColor blazinico. V kraft karton sem zarezala šablono Najlepšega Para "Čas veselja" in vse skupaj prilepila na osnovo na 3D blazinico. Nato sem "čas veselja" izrezala še iz zlatega papirja in ga prilepila na zarezan del v kraft papirju.
Voščilnico lepim v Galerijo meseca maja. Sedaj bom pa tudi jaz počasi odšla na vrt in se na Instagramu javila s kakšno na novo zacvetelo rožico :-))
Lep in sončen dan vam želim!


Še imate čas, da se nam pridružite na izzivu :-))

3 komentarji:

  1. Res je Andreja - bolj kot gremo proti sredini leta, proti koncu šolskega leta, težje je! Hvala za vse "opomnike", da v zmešnjavi "nujnega" ne pozabimo... Tvoja je ponovno čudovita!!!
    Veliko ptičjega petja in razcvetelih potonik ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Simply beautiful - the gold gives a lovely effect on the yellow background, and the words inset in your circle work so well. Lovely!

    OdgovoriIzbriši
  3. Another stylish card. The inlaid sentiment looks so smart. Lovely inking again.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.