sreda, 17. maj 2017

CRAFT-alnica # 186 - ŠOPEK CVETJA


Prav lepo pozdravljeni!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv. Tokratno temo sem izbrala jaz in se imenuje "ŠOPEK CVETJA". Narediti je potrebno voščilnico in na njej uporabiti ali bogato štampiljko s cvetjem ali vsaj 5 izrezanih oz. kupljenih rožic. V obeh primerih naj bo cvetje osrednji del voščilnice.
Naredila sem voščilnico kot cvetlični lonček za gospo, ki gre v penzijo. Rožice sem rezala iz dizajnerskega papirja iz Tedija s pomočjo rezalne šablone Spellbinders.
Napis "Zdaj je čas, da gredo vse skrbi proč ... Uživaj v penziji!" sem sprintala na tagec Najlepšega Para, zato voščilnico lepim v Galerijo meseca maja.




V mesecu maju je z nami spletna trgovina



Pokukajte tudi k LiLiTini, Tanji in Martini ter naši majski gostji Ne-Ji
in se nam pridružite s svojim izdelkom.

13 komentarjev:

  1. Tale model voščilnice je pa že toliko časa v moji mapci "naredi", da je ziher že splesnel. Krasne modre rožice (hej, a res to pravim jaz???!")...

    OdgovoriIzbriši
  2. o, super si se znašla s papirjem. Sem mislila, da si rožice sama pobarvala 😄
    Je pa ta model voščilnice tudi na mojem seznamu 2DO.
    Mojca, kaj čakava?

    OdgovoriIzbriši
  3. Res je lepo dobiti cel cvetlični lonček rožic in ženske se jim kar ne moremo upreti. Krasna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično Andreja, pa bom končno spet v igri - sedaj sem namreč mirno spustila kar dva izziva:))). Tvojo idejo pozdravljam in sem navdušena nad tvojo vazo. Nekatere jo imajo že na seznamu naredi, pri meni se bo pa pridružila sedaj:))). Cvetje odlično in lepo si zapolnila vazo, naj gospa uživa ob tem cvetju in v penzionu:). Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooo, cvetličnih lončkov pa že dolgo nisem delala. Luštna voščilnica in pravi izziv. Običajno ne delam tako polnih voščilnic, morda pa vendarle najdem kakšno idejo v mojem stilu ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasen cvetlični lonček si naredila. Takšni so bili pred časom že zelo v modi in prav je, da si nas spomnila na njih, saj so vredni izdelave.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepo popotnico si dala gospe, ki gre v penzijo. Morda bo zdaj tudi imela več časa za prave rožice. Krasen šopek v lepem lončku.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasna voščilnica. Tudi sama sem že večkrat razmišljala, da bi naredila kaj podobnega. A še nisem našla časa ali volje zanjo. Tvoja je res prelepa.

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepo si posadila svoje rožice v tale lonček. In krasno ji bodo cvetele še dolgo let v penziji :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako lepooooo! Najprej sem občudovala cvetlice, pa vazico, se me je dotaknila misel... potem sem pomislila na... saj en boš verjela!!! Na papirnate vrečice s kokicami, ki jih zobaš v kinu...
    Sami lepi spomini, trenutki - vse si mi pričarala s svojo čudovito voščilnico. Hvala, Majda

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo lepa voščilnica. Rožice so čudovite. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasen cvetoči lonček si naredila in všeč mi je ideja!

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.