sobota, 28. marec 2020

52 Christmas Card Throwdown: March - Technique


Prav lep sončen sobotni pozdrav!
Spet smo z vami pri 52 Christmas Card Throwdown. Prišli smo do zadnjega izziva v marcu, zato je na vrsti tehnični izziv, ki se imenuje "OKNO". To pomeni, da moramo na prvi strani voščilnice narediti luknjo, da se vidi v njeno notranjost.
Ker zelo rada uporabljam reliefne srajčke, sem jo dodala na prvo stran voščilnice. Belo osnovo sem spustila skozi Big Shota v relifni srajčki z opekami in nato senčila s sivo blazinico. Darilne paketke sem izrezala iz šablone Cottage Cutz. 
Napis "čarobne praznike" in avtomobilček so izrezani iz šablon Najlepšega Para, zato voščilnico lepim v  Galerijo meseca marca. Voščilnico lepim tudi v rubriko #ostajamdoma, saj sem akvarelno ozadje v notranjosti naredila po navodilih Tine.



Lepo vabljene na naš praznični izziv!


6 komentarjev:

  1. Andreja: Hello, team-mate! Wonderful scenes you've put together for your window card for our new theme challenge! Santa's presents have tumbled down from the sky!

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow two cards in one, really! Great.

    OdgovoriIzbriši
  3. A not se mora videti???? O hudimana, moja, ki sem jo danes dodala ima pa samo okno, iz katerega se vidi napis!!!! No....bodo že tršice, kot si ti povedala, ali sem ga fino pocvirnala....Skratka...ti si naredila vse prav....jasno, saj si pri koritu:-))...vse dobro ti želim!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. moderne et si festive, quelle jolie carte Andreja, biz

    OdgovoriIzbriši
  5. Uf tole pa je opremljena voščilnica. Me skoraj spominja že na mini slikanico. Lepa zelo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Andreja, kako je krasna...všeč mi je odprtina in akvarel znotraj!!!

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.