sobota, 27. februar 2010

Vaše mnenje




Čestitka je bila narejena za izziv OurCreativeCorner
po tej postavitvi. Motiv je narisan s keramikom in pobarvan z vodnimi barvicami, materiali iz zaloge in iz bombončka od Hali .
Zanima pa me vaše mnenje glede moje tehnike glede na to, da večinoma motive rišem sama. Imam nekaj štampiljk (bolj zapletene), a raje rišem sama, saj tako lahko uporabim več motivov. Moja tehnika je približno taka, da si na hitro skiciram glavne obrise. To je potem moja osnova za vse enake like. Nato ta list položim na lepenko, na kateri bo nastal končni motiv. S posebnim špičastim pripomočkom to obrišem na lepenko. Vidi se samo vdolben obris. Potem pa ta obris narišem s keramičnim svinčnikom in ga do konca dodelam. Sliši se morda zapleteno in velika izguba časa v primerjavi s štampiljko, vendar imam hitro narejen končni izdelek. Verjemite, drugače tega ne bi počela. Zanima me tudi če veste, kako je pri izzivih, ko zahtevajo določeno štampiljko. Ali lahko sploh tekmujem, ker ne štampljam? Vesela bom vašega mnenja in kakršnekoli kritike :-))

3 komentarji:

  1. Sooooo sweet..I love your take on the Sketch!!! Thank you for playing the OCC Challenge with us!!! Hugs ~S~

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitka je lepa.
    Pri nekaterih izzivih je pogoj štampiljka, pri nekaterih celo ena od njihovih štampiljk. Takrat pač mora tako bit. V vseh drugih,, pa je to čisto nepomembno.

    OdgovoriIzbriši
  3. What a little cutie she is! Great card - love the color combo you chose. So happy you could join in the fun this week with Our Creative Corner!

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.