torek, 14. september 2010

Serija poročnih čestitk

Nastala je nova serija poročnih čestitk in upam, da so vam všeč. Sledi ji še serija za rojstvo, krst in za rojstnodnevne obletnice. Čestitke bodo romale v bližnjo trgovinico in upam, da bo prodaja čimbolj stekla. Več o čudoviti trgovinici pa, ko bodo vse čestitke tam :-))
Ti dve sta si zelo podobni, le v drugih barvnih odtenkih. Rezanje, štancanje, srčka pa sta lesena, senčena z blazinicami Verso Color.

Tuti ti dve sta si podobni. Na vzorčast papir sem naredila strojne šive, rožice naštancala in nanje naredila pikice z Waco Pearl Markerjem. Srčki so narezani s škarjami.

Tole sem predstavila že v prejšnji objavi.
Nič posebnega pri izdelavi, rezanje in štancanje rožic. Uporabila sem tudi čipko.
Pri tejle rdečki sem rdeč trak prišila s šivalnim strojem. Srček pa sem zelo težko, a je šlo, izrezala iz kartona in ga pobarvala z blazinico Verso Color.
Povsem preprosta čestitka v zelenem. Bel trak je strojno prišit. Rožico iz blaga sem naredila sama in jo prilepila na srček. Srček je posut s bleščicami.
Tudi ti dve sta si nekoliko podobni. Srčki so izrezani s škarjami. Na obeh so naštancani trakovi z rožicami, šivanje cik-caka in dodana čipka.


Izberite favoritko :-))

6 komentarjev:

  1. Lepo. Najbolj mi je pa všeč prva.

    OdgovoriIzbriši
  2. Naredila si zelo lepe čestitke. Tudi je mi najbolj všeč tale prva :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne. Tudi sama se najbolj navdušujem nad prvo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super, da bodo tvoji izdelki na voljo tudi v trgovinici. Meni sta najbolj všeč prva in pa tista, ko je srce izrezano iz kartona in je spodaj rdeči trak, ta druga mi je res zanimiva.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita serija poročnih čestitk je nastala. Komaj čakam, da vidim še ostale.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.