nedelja, 16. januar 2011

Za 13-letnico

Moževa nečakinja v torek praznuje 13 let in zanjo je nastala tale čestitka.
Vse najboljše draga Patricija ti želim :-))
Uporabila sem štampiljko Melinde od Whiff of Joy in jo pobarvala z vodnimi barvicami Derwent Wotercolor in jo na koncu izrezala. Drugače pa je bilo uglavnem papirčkanje.
Čestitko sem naredila po skici za izziv pri WhiffOfJoy in za izziv pri CharismaCardz na temo srečno/googluck.
Je pa res, da tudi moje prave ustvarjalne muze ni. Očitno je odšla na dopust. Lotim se le tistega, kar je "mus". Tako da nekatere stvari stojijo, kot npr. nova serija angelčkov . Kmalu grem še jaz na smučarski dopust in mislim, da se bo tole neustvarjanje precej zavleklo tja v konec drugega meseca. Ja, očitno že mora biti tako.
Želim vam lep začetek novega tedna :-))

8 komentarjev:

  1. Andreja, čisto pravi motiv si izbrala za trinajstletnico. Srček je nekaj, kar pri teh letih postaja vedno bolj zaznavno... Lepo si izdelala čestitko, verjamem, da je bo nečakinja zelo vesela. Mogoče je pa tvoja muza prišla kaj k meni se z mojo družit, ker čutim tak ustvarjalni naboj, da ga komaj sledim...Če bi se vsaj dan dal razširit na kakih 30 ur, na račun večernega časa..he..he...Lepo se imej in uživaj tudi v takem stanju, LP:))

    OdgovoriIzbriši
  2. Preslatka čestitka Andreja baš za jednu 13-godišnjakinju!
    Pusa i lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  3. pretty card
    Thanks for playing along with Charisma this week
    AllisonX

    OdgovoriIzbriši
  4. Mogoče pa bi se tebi tudi prilegla malo ustvarjalna pavza tako kot meni :)) Mi zelo ustreza in ko bo, bo uživancija ob ustvarjanju tudi nazaj. Patricija pa bo vsekakor vesela tega.

    OdgovoriIzbriši
  5. Takšna p je mesec za zbiranje nove enerunčkasta voščilnica in ja, januar je bolj mesec zbiranja energije in novih idej.Ustvarjanje pa na pavzi za en čas.Nič hudega.Potem pa zadane kot strela z jasnega :)).
    Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  6. What a fun image and such beautiful coloring. So bright and cheerful. Beautiful take on the WOJ Challenge sketch. Thanks for joining us at WOJ Challenges.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepa, živahna in primerna za deklico.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.