ponedeljek, 7. marec 2011

80 letnica

Čestitka "zgibanka" za gospoda, ki praznuje 80 let.
Sem pa pri tej čestitki uporabila tehniko senčenja, ki jo v svojih nasvetih prikazuje tudi Vladka. Pri njej boste našli točen opis vseh tehnik senčenja.
Senčenje uporabim skoraj vedno, saj je čestitka resnično lepša in ji res da globino. Jaz sem uporabila prve tri tehnike, ki jih je predstavila Vladka, kar je lepo razvidno iz spodnje slike.
Prvo tehniko sem uporabila pri belem listu, ki je pod vzorčastim listom.
Drugo tehniko sem uporabila pri zelenem vzorčastem listu, ki sem ga okoli senčila z rjavo barvo.
Tretjo tehniko sem uporabila pri belem listu pri številki 80 in pri belem listu v notranjosti čestitke, kjer je napisan verz.
Pokukajte k Vladki saj je res lepo razložila tehniko in naredila čudovit izdelek :-))

9 komentarjev:

  1. Zelo lepa čestitka, res. Tudi sama redno uporabljam senčenje, saj daje izdelkom kakor sama pravišglobino, jaz pa bi tu dodala le, da lepo zaključuje celoten izdelek.

    OdgovoriIzbriši
  2. nimam rok za papir - lahko samo strmim in se čudim... prekrasna čestitka. všeč mi je, da si naredila zanimivo in živahno - kar prevečkrat vidim, kako se nekateri pri ustvarjanju za starejše "potrudijo", da je videz čisto preveč resen. že nekaj let delam s starejšimi in vedno znova sem presenečena, kako se navdušujejo nad pisanim, živahnim, drugačnim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo privlačna. Izbrala si lep papir, senčenje, zanimivo postavitev in trakec, ki ji da tisti draž. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi ti si lepo uporabila senčenje :) Je tako fino packati, a ne? Krasna voščilnica in senčenje ji res da globino. Česar ima (življenjske globine)tvoj gospod pri 80 letih verjetno res precej.

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja krasna čestitka je in te rože ji dajo piko na i. In pa seveda hvala, da si se linkala na blog nasvetov in me tako lepo pohvalila ;)) Sem zelo vesela, da vam je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna čestitka. Pri teh zloženkah s emi zdi kot bi odpiral paket presenečenja, tako je vse lep oskrito in zavito. Lepo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja, zelo lepo ti je uspela, super všeč mi je, polna vsebine, in barve primerne za osemdesetletnika, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovita! Mislim da jo bo novi lastnik vesel... In pa ja kaj bi brez senčenja...

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.