torek, 24. februar 2015

Rožica

Naredila sem voščilnico z domačo rožico iz papirja. Uporabila sem vse velikosti Scallop šablone. Ko sem izrezala kroge, sem jih enostavno zmečkala. Nato sem jih rahlo poravnala in senčila z Distress blazinicami.
 
Za izdelavo voščilnice, pravzaprav obeh, sem uporabila skico pri Feeling Sketchy. Njihove izzive s skicami sem odkrila šele pred dnevi ... saj veste, da jih imam rada (skice mislim :-))
 
Štampiljka LOTV pobarvana z Distress Inki. Napis "Prijateljstvo ni velika stvar. Je miljon malih stvari" je štampiljka Mavelu.

 Še vedno pa lahko v CRAFT-alnici pokažete svoj cvet :-))

20 komentarjev:

  1. Two beautiful yet definitely different cards, Andrew. It is amazing that they were both made with the same Feeling Sketchy sketch!!! Nice work!!

    OdgovoriIzbriši
  2. uau prav obe sta lepi, pa zelo lepo si sestavila rožico. lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Andreja, obe voščilnici sta zelo lepi. Pri prvi je prava protagonistka roža iz papirja, pri drugi pa so mi všeč polperle na izrezani roži. Zelo lepo dopolnjujejo celoto. Lp, Maja

    OdgovoriIzbriši
  4. Really pretty cards, love your flowers. Thanks for joining us at FS ~ Michelle DT

    OdgovoriIzbriši
  5. Obe voščilnici sta zanimivi. Prva ima prelep cvet iz časopisnega papirja, pri drugi me pa rožica spominja na senčnik kakšnega vrta ob spomladanskemu kofetkanju :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Andreja, čudovite cvetove spletaš in kombiniraš, tudi tisti iz prejšnje objave so takšni. Krasne voščilnice si naredila in ja, skice so super, sploh če si v časovni stiski, se jih jaz čisto premalo poslužujem. LP:)

    OdgovoriIzbriši
  7. In izzive :), kok si pridna, da se jih toliko udeležiš. Rožica je pa krasna :).

    OdgovoriIzbriši
  8. Prav super roža ti je uspela s temi scalop krogi

    OdgovoriIzbriši
  9. Cvet na zgornji voščilnici je fantastičen. :-) Tvoja ljubezen do izdelave voščilnic po skici pa mi je dobro znana. :-) Meni pa tole nikakor ne gre... Tudi spodnja voščilnica je prelepa. Motiv je super luškan in čudovito pobarvan. Prelepa misel pa dopolni celoto.

    OdgovoriIzbriši
  10. Skice ti res laufajo od rok ( ti kaj mogoče ne:))?) Na vsaki voščilnici si dodala nekaj, kar pade konkretno v oči, na prvi zmečkan velik cvet (mimogrede-čudovit je,) na drugi pa perlice na regratovi lučki (ali karkoli je že ta cvetek) in to v taki barvi, da poživi še zgornji del voščilnice, da ni preveč pusta. Domiselno. Čudovito. čao

    OdgovoriIzbriši
  11. Pri prvi res pade v oči ta bogat cvet, pri drugi pa se tudi meni dopade ta dodan cvet in ta motiv s prijetnim kramljanjem ob čaju.

    OdgovoriIzbriši
  12. Lepo si izdelala cvet, takoj pade v oci. Tudi druga je krasna sploh ta dodan cvet.

    OdgovoriIzbriši
  13. Rožica je nekaj posebnega. Voščilnici pa be krasni.

    OdgovoriIzbriši
  14. Prva voščilnica je čudovita in ročno izdelana rožica res istopa :) Druga voščilnica pa je tudi zalo lepa :) Obe sta BOMBASTIČNI !!!
    Lp,Larisa

    OdgovoriIzbriši
  15. Two wonderful cards and I love that flower that you made. The colours of that card are lovely and earthy. The second one has such a fun feel to it. Thanks so much for playing along with us at FS.

    OdgovoriIzbriši
  16. Lovely cards. Thank you for joining the challenge at Feeling Sketchy. Hope to see you again next time.

    OdgovoriIzbriši
  17. WAW čudoviti sta :). skice ti gredo res dobro od rok, kaj pa je drugega za pričakovati pri tebi.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.