sobota, 18. februar 2017

Christmas Card Throwdown: February - Techniaue


Sobota je dan za praznično voščilnico in v tokratnem novem izzivu se bomo lotili tehnike, in sicer se izziv imenuje "Sunburst / Starburst"
 Jaz sem pravzaprav vsekala malo mimo pri tem izzivu. Namreč ko sem iskala idejo za "sunburst", sem videla tudi možnost izdelave "sunburst" ozadja z reliefno srajčko in ker mi je bila ideja zelo všeč, sem tako tudi naredila. Vendar pa bi morala za izdelavo tega ozadja uporabiti tehniko sestavljanja z dizajnerskim papirjem, tako kot so naredila ostale članice. Napako sem popravila in naredila novo voščilnico :-)) 

Ampak, voščilnica je pa lepa, kajne .-)


Lepo vabljene na naš izziv!

16 komentarjev:

  1. Obe sta lepi in zanimivi, mi je pa rumena voščilnica bolj všeč. Ta naloga bo kar težka... moram pobrskati med papirčki, če bom sploh našla kakšne primerne papirje, saj dizajnerskega papirja ne uporabljam.

    OdgovoriIzbriši
  2. Obe sta lepi. Rumena je tudi meni bolj všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasni sta. A tudi mene rumena bolj pritegne, ker izžareva neko toplino in pozitivno energijo.

    OdgovoriIzbriši
  4. I think both your cards are absolutely super. I like the vintage look of the one with the design papers, and the simple yellow starburst is stunning! xxx

    OdgovoriIzbriši
  5. tes deux cartes sont superbe Andreja, même si elles sont très différentes, biz

    OdgovoriIzbriši
  6. Oh, I don't know which one I like more. The colorist in me wants to say the yellow card is my favorite, but I love the papers you used to make the first one. Oh well, the good news is I don't have to decide. Both card are beautiful.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvalabogu za napačno razlago, sicer ne bi naredila sijoče rumene. Res je čudovita. Tehnika, ki jo želite pa je meni še neznana. Se bo treba malo izobrazit. Si pa naredila lepo voščilnico in uporabila barvno usklajene papirje.

    OdgovoriIzbriši
  8. O tole je pa tudi zame čisto nova tehnika, upam, da mi uspe kaj ustvariti. Tebi je lepo uspelo, pa tudi "ta napačna" je čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  9. This card is lovely. And the one with yellow is stunning! Creative Blessings!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ta izziv je zame nadvse težek, ker mi potiskani papirji ne gredo od rok. Ti si lepo združila "žarke" iz različnih papirjev. je pa druga res bolj sončna in topla.

    OdgovoriIzbriši
  11. Tale sončkasta tehnika je osvojila tudi mene in tale tvoj drugi sonček mi bolj paše na to tehniko, kot pa igranje z papirčki. Joj, šele zdaj vidim, da sem tudi sama usekala mimo, ker nisem uporabila papirja....Mi jo pa zabrišite ven...
    Skratka,lepo vse skupaj in spet ena nova tehnika...

    OdgovoriIzbriši
  12. Andreja, ker sem pri Mojci že prebrala nekaj o novi tehniki, nisem imela pojma kaj to sploh je. Ob tvoji razlagi pa moram reč, da ta sončna, kjer si "usekala mimo" pritegne in jo je ena sama pozitivnost in mi je zelo všeč. Ni pa prav nič narobe s prvo, sestavljeno iz vzorčnega papirja, saj si jih lepo kombinirala. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  13. No tole bo pa res poseben izziv, vsaj zame. Ampak ne bo težav, zaloge papirjev so pri meni ogromne 😂. Kako sem vesela, za odločitev, da te spremljam pri teh izzivih. Tale tehnike drugače še pogledala nebi.
    Aja, rumena je lepša, ne vem zakaj mogoče zaradi sijoče barve. Še dobro, da si užgala mimo.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  14. Well I like your beautiful yellow sunburst very much but then you got to use some papers too!

    OdgovoriIzbriši
  15. Obe sta zelo lepi in domiselni.

    OdgovoriIzbriši
  16. prvič slišim za to tehniko, fascinantni sta pa prav obe, sploh rumena za žarečo energijo! super, da si objavila obe.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.