sreda, 03. marec 2021

The Male Room #148 - Not A Card


Čas je za nov " MOŠKI " izziv, ki se tokrat imenuje "BREZ VOŠČILNIC", to pomeni, da lahko izdelamo vse drugo le voščilnice NE. Jaz sem izdelala darilno škatlico, ki je ravno prav velika za darilno kartico in par mini čokoladic.

Za izdelavo škatlic sem uporabila kraft karton in jo izrezala iz SIZZIXove šablone Pillow box. Nato sem izrezek spustila skozi strojček v reliefni mapici Argyle in reliefe podrsala z Disress Oxide blazinicami. Okoli škatlice sem ovila vrvico in dodala en gumbek za srečo. Siva vejica iz filca je izrezana iz šablone Bouquet Foliage. Pridružite se nam na našem moškem izzivu :-))

5 komentarjev:

 1. Zelo, zelo mi je všeč tvoja darilna škatlica Andreja :-) Tako zelo moška - umirjena in v popolni barvni kombinaciji.
  Veselim se novega sodelovanja in hvala že v naprej, ker vem, da se lahko obrnem nate, če mi kaj ne bo čisto "jasno", Majda

  OdgovoriIzbriši
 2. Very pretty and useful and also thoughtful gift

  OdgovoriIzbriši
 3. I love this! I really like the effect you have achieved from rubbing the Distress Oxide over the Kraft card stock. The perfectly matched button is great too. X

  OdgovoriIzbriši
 4. O joj, tole mi je pa zelo všeč! Barve, oblika in vsi ostali elementi, se med seboj tako lepo dopolnjujejo, da je izdelek prav z veseljem pogledati.
  Moj poklon!
  Danica

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.