sreda, 27. april 2016

CRAFT-alnica # 159 - RELIEFNO OZADJE


Prav lepo pozdravljeni na praznični dan!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv. 
Tokratno temo "RELIEFNO OZADJE" sem izbrala jaz in sicer zato, ker vse prevečkrat pozabljamo uporabljati reliefne srajčke in z njimi narediti eno lepo in unikatno ozadje. 
Nastali sta dve voščilnici, ena moška in ena ženska.
 Moška je bila narejena za tehničnega tipa, ki rad šraufa, kar pa Shakespeare sigurno ni bil. Voščilnico prijavljam na izziv pri The Male Room.


Oba ozadja sem izdelala tako, da sem po kosu akvarelnega papirja najprej podrsala z blazinicami Distress Ink. Ko se je podlaga temeljito posušila, sem jo spustila skozi hroščka v izbrani reliefni srajčki. Nato pa sem pošpricala z vodo in pustila, da je odvečna voda in barva odtekla. Ko sta bili obe podlagi spet temeljito suhi, sem še enkrat podrsala po reliefih z blazinicami in tako relief poudarila. Pri zeleni varianti sem podrsala še z rjavo blazinico.

Ženska je bila narejena za ljubiteljico rdeče barve in rožic. Edini izrez na njej je čipkast prtiček in ker je izrezan iz šablone SC, jo prijavljam na 1. Cottage Cutz izziv.V mesecu aprilu je z nami spletna trgovina
USTVARJALNI DOTIK


Pokukajte tudi k LiLiTini in Tanji ter naši aprilski gostji Cvetoči travnik in se nam seveda pridružite s svojim izdelkom.

13 komentarjev:

 1. Kako zanimiva uporaba srajčke in barvanja. Pri prvi mi tag deluje kot moški jopič ali srajca:), tak prvi občutek da žaga, ki je obešena na vrvico (lahko pa, da to vidim samo jaz:) Ženska je pa tudi zelo lepa v svoji močni barvitosti. Lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 2. Super ideja z distress inki in reliefno srajčko. Obe voščilnici sta zelo luštni in navdihujoči. Prejemnika bosta gotovo navdušena.

  OdgovoriIzbriši
 3. Obe voščilnici sta krasni. Hvala tudi za opis izdelave tega res unikatnega ozadja.

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo mi je všeč ta tehnika in odlično izpadejo ozadja. Vsaka voščilnica je posebna po svoje.

  OdgovoriIzbriši
 5. Obe sta lepi, mičkeno bolj mi je všeč ženska. Tudi sama vse prevečkrat pozabim na reliefne srajčke, pa kar lepo število jih imam.

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepo si uporabila reliefne srajčke in nastali sta 2 zelo lepi voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 7. Kakšna noro dobra uporaba reliefnih srajčk, na pa pri meni enostavno in suhoparno. Se bom morala malo modernizirat. Hvala za navodila ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. Hvala za navodila. Voščilnici sta mega.

  OdgovoriIzbriši
 9. Andreja, tole si odlično ustvarjala, krasni voščilnici,ozdaji pa res mega, LP:)

  OdgovoriIzbriši
 10. Super sta obe, zanimiva ozadja! Fajn temo si izbrala, ker res dostikrat pozabimo na uporabo srajčk :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Both your cards are absolutely super, love all that texture. Thanks so much for playing along with our Shakespeare theme here at The Male Room. Deborah, DT. Good luck with the DT Call.

  OdgovoriIzbriši
 12. Those are some very arty backgrounds, love both cards and thanks for entering our Shakespeare challenge and DT call
  Louise xx

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.