sobota, 26. november 2011

BonBonček / Candy

velik  +  mini
Danes sem dobila nekaj novih štampiljk in ker sem 2 novoletni naročila tudi za vas, imate čas do sobote, 26.11.2011 do polnoči, da pod to objavo pustite komentar in napišete česa bi pri meni rade videle več, glede na to, da ustvarjam še kaj drugega kot samo papirčkam. Saj ni pretežko, kajne :-))
V nedeljo bom izžrebala dve, ena bo dobila samo štampiljko, druga pa poleg štampiljke še nekaj ustvarjalnega materiala.

25 komentarjev:

  1. Tvoj blog je luškan, rada bi videla vsega po malem kot do sedaj. Zelo lepo od tebe, da ponujaš lep dietičen bombonček in se grebem! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  2. Se grebem za bonbonček :):). Ne bi se mogla opredeliti česa več, vse kar pokažeš je zelo zelo dobro.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mmmmmmmmmmm,bombonček, seveda se grebem zanj :)). Vse nam pokaži, jaz rada pogledam vse, papirčkanje, kuhanje, fotke............., vse kar ustvariš je lepo in fajn.

    OdgovoriIzbriši
  4. Se postavljam v vrsto, Vse kar ustvariš mi je zelo lepo in bi se težko opredelila.Hvala, ker lahko sodelujem.

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo, kot vsaka poštena sladkosnedka, se tudi jaz grebem za bonbonček;-)

    Sicer je pa meni všeč, da je na blogu mogoče najti vse mogoče. Ker tudi sama rada sprobam različne stvari.

    In čestitke ob zmagi na Craftalnici! Zasluženo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Opa, sem v vrsti. :) Bi si pa želela videt še kak del orkestra v papirni obliki. Saj vem, da si mojstrica tega.
    Hvala za tole priložnost.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala za priložnost dobiti bonbonček.
    Hm, mogoče bi si želela, če bi videla še kakšnega slanega angelčka :)
    Lp!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ojla, hvala za sladkorček. Z veseljem bi se posladkala z njim. Še z večjim veseljem pa bi rada videla kako bi izgledala tvoja knjižna kazala. Sama jih imam namreč noro rada, zato me vedno zanima kako bi jih katera izmed ustvarjalk naredila.

    OdgovoriIzbriši
  9. Andreja, bonbončke imam rada, zato se takoj postavim v vrsto. Tvoj blog je raznolik in pridna si z zelo rednimi objavami. Meni so najbolj všeč tvoje čestitke ala tisti klavir, fotoaparat in podobne. Tista Marnina z orkestrom je odlična ideja :) Pa tudi jaz sem se takoj spomnila na angelčke. Mislim pa tudi, da če boš takole nadaljevala kot do sedaj, boš zadovoljila vse okuse tudi tiste prave, kuharske :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Super, se postavljam v vrsto za sladkarije :-)
    Mhmhm kaj bi še videla. Tvoje papirne objave so krasne, mogoče embalaža, kaj iz das mase.

    OdgovoriIzbriši
  11. Sicer moram shujšati ampak takšnega bombončka se pa res ne bi branila☺ Kaj bir ada videla na tvojem blogu - tisto kar najraje počneš. Ljubezen do ustvarjanja se čuti v stvareh.

    OdgovoriIzbriši
  12. Sem že v vrsti :), sladicam se ni moč upreti.
    Med vsemi izdelki, ki jih res ni malo, so meni zelo lepe tvoje tematske voščilnice, ja tudi v orkestru je še ostalo veliko glasbil :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Tudi jaz se postavljam v vrsto... Andreja, tvoj blog je tako raznolik in ravno prav je vsega...navsezadnje je pomembno to, da sama uživaš v svojem kreiranju... sploh pa mi je všeč tale glasba, ki me popelje v tvoj čudoviti svet ustvarjanja... :)

    OdgovoriIzbriši
  14. udi jaz se pridružujem tejli vrsti ... Rada pokukam na tvoj blog in tale glasba je res pomirjujoča. Rada spremljam predvsem tvoje voščilnic, ker so res nekaj posebnega in ker tudi sam tako rada papirčkam. Naj tvojadomišlija nima meja, to je najpomembnejše.
    Aja ... ker pa tudi sama rada slikam, ... tvoje fotke so čudovite ;)
    LP
    Mojca

    OdgovoriIzbriši
  15. oooo nekaj sladkega, mmm kot sladkosned se seveda postavljam v vrsto :)
    Kar pa se tiče tvojega blogca, zelo rada ga obiščem, ker vem da me bo pričakala pomirjujoča glasba in oči bodo občudovale tvoje izdelke, ki jih res ni malo... Zelo všeč so mi tvoje škatlice in škatlica v obliki piramide, pa kitara in klavirček, tudi preproste voščilnice z rožicami in metuljčki izgleajo prečudovito... in med vsemi temi izdelki bi težko rekla, kaj si želim videti še več.. ker je svega dovolj, redno in pridno objavljaš svoje objave, zelo pohvalno!
    Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  16. haha, tudi jaz sem sladkosnedne sorte, zato se tudi jaz postavljam v vrsto za tale bobonček.
    kaj bi rada še videla na tvojem blogu? tvoje uresničene navdihe. redno pogledam tale tvoj blog, drzga dva malček manj redno, zato sem z njim zelo zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  17. Prekrasne stvari delaš in ker je blago moja osnova ustvarjanja, bi pri tebi rada videla več takšnih izdelkov - kot so tvoje igračke iz blaga.

    OdgovoriIzbriši
  18. O to pa je mamljiv bonbonček... seveda se postavljam tudi jaz v vrsto zanj=) Tako kot mnogim med nami so tudi meni tvoji izdelki nekaj posebnega... še najbolj pa mi je všeč voščilnica klavir (sama sem ga namreč igrala 8 let, zdaj pa malo manjka časa za vajo), tako da bi si tudi jaz želela več voščilnic podobnih klavirju, harmoniki,... Želim ti še veliko ustvarjalnih idej...pappa

    OdgovoriIzbriši
  19. Naj še jaz prislonim svoj piskerček;) Ker sama nisem ozko usmerjena le v ustvarjanje z eno vrsto materiala, rada tudi drugod pogledam najrazličnejše izdelke. Med vsemi dosedanjimi objavami pa mi je najbolj sedla v spomin čestitka s sovico in smreko.

    OdgovoriIzbriši
  20. Se še jaz postavljam v vrsto. Tudi meni je všeč, da je vsega po malem, ker tudi jaz rada včasih delam kaj drugega kot čestitke, čeprav zadnje čase so pa res čestitke tiste, ki jih največ naredim.

    OdgovoriIzbriši
  21. Še jaz priletim, sem kar preveč sladkosneda! Kakorkoli boš snovala svoj blog, kar boš dodala po svoji izbiri in iz sebe bo izzvenelo v eno lepo pesem veselja za vse tiste, ki te spremljamo, pa naj bo črno-belo, rdeče ali mavrično. Tudi sama te povabim, da se poteguješ za moj bonbonček, le v mojo http://metuljcica-ustvarja.si/,
    pod slike mojih voščilnic napiši kakšno lepo misel,svoje ime, klikni komentiraj, pa boš v mojem prazničnem košku. Bonbonček razkrijem v začetku decembra, žrebam pa 15.12. Želim lep dan.

    OdgovoriIzbriši
  22. Obožujem tvoje domiselne in vedno dodelane čestitke. Vsakokrat nekaj novega, drugačnega, unikatnega. Mogoče se bo slišalo pocukrano, ampak sledi svojemu srcu in domišljij. Ne bi mogla reči česa bi si želela več videti, saj uživam v pogledu na vse tvoje izdelke, ki imajo dušo in verjamem, da tudi delček tebe.

    OdgovoriIzbriši
  23. A jaz se pa nisem v vrsto postavila? Zakaj že? Ah ja, zato , ker si dala nalogo. Kaj bi rade videle na tvojem blogu?Ne vem, že tako rada pokukam sem, že zdaj pokažeš veliko zanimivih stvari, lotiš se različnih načinov obdelave papirja, ideje imaš nore,.......Meni je tako všeč:):)
    Mogoče pa....naštudiraj novo Tilda knjigo in nam pokaži kaj iz nje:):)
    No zdaj sem pa v vrsti:):):)

    OdgovoriIzbriši
  24. Se še jaz postavim v vrsto. Na tvojem blogu pa bi še naprej rada videla tako lepe čestitke, ki jih izdeluješ. Ko pa boš pregledala knjigo pa mislim, da bodo prišli na vrsto tudi drugačni izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  25. Hvala na lijepim komentarima!
    Predivan ti je adventski vijenac, obožavam crvenu boju:)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.