sreda, 17. september 2014

CRAFT-alnica # 117 - Slika kot inspiracija

Prav lepo pozdravljeni!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv.
Tokratno temo "SLIKA KOT INSPIRACIJA" sem izbrala jaz.
Tokrat se z ustvarjanjem podajamo v naravo, zato se pri izdelku čimbolj približajte motivu ali barvam na sliki. Na izdelku naj bo vsaj ena gobica!
Priznam, da so mušnice ene najlepših gobic in so pravo čudo narave. Čeprav so smrtno nevarne, jih vsako leto znova in znova občudujem, saj za oči niso :-))  Fotoaparat je moj večni spremljevalec in zabeležila sva tole in tole in verjetno še kaj .-)
Štampiljka hišice je od Whiff Of Joy in za tokratni izziv sem jo uporabila šele drugič. Prvič so bile uporabljene za te gobice. Štampiljko se večkrat odtisnila, izrezovala posamezne dele in večplastno lepila, da izgleda 3D. Pobarvala sem jo z Distress Inki. Za ozadje sem uporabila digi papir Bearly Mine Design - Mixsed Media2. Vejice so iz kovinske šablone Joy, kot dodatek pa še vrvice in 3 steklene gobice.
 
 
 
V mesecu septembru je z nami že drugič spletna trgovina
Darilnica Klavdija je del podjetja Storitve Klavdija in je rastla čisto tiho in počasi, bila je moj prosti čas, moja peta ljubezen. Letos teče že peto leto, odkar sem jo predstavila tudi vam, hkrati pa sem v začetku leta prišla do točke, ko se je bilo potrebno odločit ali zaključimo ali pa resno nadaljujemo J. Sedaj je hobi postal služba in vsak dan sem vesela in hvaležna, ker med ustvarjalkami resnično ni dolgčas. Trgovinica ponuja končne izdelke slovenskih ustvarjalcev ter ustvarjalni material za papirčkanje in nakitkanje. Z vsakim dnem rastemo in upam, da vam bom vedno lahko ponudila nekaj novega in zanimivega.
Najdete me na www.darilnica-klavdija.si ali FB strani (https://www.facebook.com/darilnicaklavdija.si?ref=hl). Po predhodnem dogovoru, pa me lahko obiščete tudi na Viru pri Stični, kjer si bom z veseljem vzela čas za vas.
Lep pozdrav, Klavdija

 
ki podarja lepo nagrado
nagrado prejmejo tudi vsi 3 TOP izdelki
 
 

Pokukajte k ostalim članicam; k Simoni, Lili in Janji 

ter se nam pridružite s svojo voščilnico!

 

8 komentarjev:

  1. Mušnica je res prava gozdna lepotička. Po eni strani dobro, da je strupena, da je ne iztrebimo. :-) Tvoja voščilnica pa je čudovita. Z izrezovanjem in lepljenjem gobice si me popolnoma očarala. Super zgleda!

    OdgovoriIzbriši
  2. Andreja....super naslov si izbrala in tvoja voščilnica mi je zelo všeč! 3D je čudovita in zelo lepo pobarvana. Letos je narava res radodarna z gobicami. Moj najmlajši sin, ki ima 7 let pozna že nekaj gob, seveda je vedno v družbi dedka, ki je strastni gobar. Po daljšem sprehodu po gozdu (ga imamo kar pred nosom ;))) in sine nam priskrbi gobarsko kosilo...;)))
    Nočko, Jana

    OdgovoriIzbriši
  3. Izbrala si zanimiv in aktualen izziv. Mušnice so mi s svojo lepoto neke vrste pravljične gobe. In takšna je tudi tvoja hišica, v kateri prebivajo gozdni škrati. Zelo lepa je!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sedaj mi je pa jasno, zakaj si se odločila za tak izziv. Toliko mušnic pa tudi sama še nisem videla na kupu. Kar je prepovedano je vedno lepo. Škratek, gobica ...krasna voščilnica. Nisem gobar (je pa mož), pripravljam in jem jih pa zelo rada, tako da sem pri tem izzivu zraven. čao

    OdgovoriIzbriši
  5. V tvoji gobici prebivajo škratki :) in tako luštne gobice rastejo med zelenjem. Krasna je. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Le kje si se potepala, da si našla toliko mušnic na kupu :) Tako lepo si izrezala 3D gobico, kot da bi imela rezalne šablone.

    OdgovoriIzbriši
  7. Gobji domek si prav lepo naredila :) Lepa voščilnica.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.