torek, 09. september 2014

POROKE

takšne in drugačne .-)
 
Nastali sta dve, v že znani obliki z ženinovo obleko in na njej nevestina s šopkom rož. Ena ima napis "Velike vode ne morejo pogasiti ljubezni in je ne preplaviti reke.", napis  je Vladkin, druga ima angleški napis.

Nadaljujem z dvema čestitkama za obletnico poroke. Prva je za zlato poroko zakoncev Čuk in zato sta na njej dva čukca. Želja je bila umestiti sliko izpred 50 let,  katero sam dala v košaro, saj v družini izdelujejo košare. Štampiljka je od Alota Rubber Stamps. Čuk je šablona Joy! Napis "Ljubezen nikoli ne mine." je Vladkin. Voščilnico prijavljam na pikast izziv v Ustvarjalnem Dotiku (kupljeno: šablona čuk in osnova za voščilnico). Pikast papir je digi Bearly Mine - Mini Dots.


Druga voščilnica je bila narejena za diamantno poroko - časti vredna številka :-))  Uporabila sem štampiljko parčka in ga pobarvala z Distressi. Napis "za vedno" je izrezan iz šablone Najlepšega Para. Kot dodatek pa nekaj rožic Wild Orchid. Voščilnico prijavljam v galerijo meseca septembra.


♥ Radi se imejte  

8 komentarjev:

 1. O, kakšne krasne voščilnice si ustvarila! :-) Zadnja, za vedno, je prav posebno lepa. :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Andreja, čudovite so tvoje mojstrovine. Všeč mi je tvoj občutek za motive in simboliko.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasne čestitke si izdelala! Vsaka je nekaj posebnega :) Hvala za sodelovanje v izzivu Ustvarjalnega dotika :) Pozdravček!

  OdgovoriIzbriši
 4. Vsaka zase je nekaj posebnega.Meni osebno pa je tretja top!
  LP,Urška

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovite so, košara in čukca sta prav zanimiva in "osebna" dodatka. Lepo!

  OdgovoriIzbriši
 6. Simpatična dva starčka na klopci sta tudi meni top 1...vse to nas upam še čaka. Poročna zelo šik v večno moderni črno-beli kombinaciji. Krasne čestitke. čao

  OdgovoriIzbriši
 7. Andreja, krasne so vse po vrsti, LP:)

  OdgovoriIzbriši
 8. Ni kaj kot mojstrica simbolike si se je zopet izkazala - Andreja, res so čudovite vse po vrsti :)

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.