petek, 15. april 2016

Dobro počutje


Tole je moja prva objava ta teden (čeprav ni videti na vse v naprej pripravljene objave za izzive tega tedna :-)), saj me je v ponedeljek položila angina. Moje okrevanje je dobro napredovalo in antibiotiki so hitro prijeli. Danes sem se odločila malo ustvarjati in tako je nastala tale "sončna" voščilnica, ki je namenjena naši dragi Mojci in res ji želim čimprej vse dobro :-))
Sončnica je izrezana iz šablone SC, nad katero sem se navdušila pri Vladki. Pod seboj je rabila samo še malo Smooshinga in voščilnica je bila končana. Napis "Hitro okrevaj! je sprintan. Voščilnico prijavljam na 1. CottageCutz izziv in na "Simplicity" izziv pri Curtain Call.


Naredila sem še eno voščilnico za prijateljico, ki je "malo pozno" naredila vozniški izpit. 
 Dizajnerski papir v ozadju je UHK Gallery, skala in kažipot sta izrezana ročno, avtko je od Najlepšega Para in darilce na njem del iz šablone SC-Jelenček z darili. Voščilnico lepim v Galerijo meseca aprila.


Želim vam lep petkov večer :-))

19 komentarjev:

  1. Tebi želim čimprejšnje okrevanje, šc, šc vsi virusi in bakterije.
    Kako lepo je prejeto taki voščilnici, vedoč, da nekdo misli nate.
    Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Iii, kako lepo si naredila voščilnico za Mojco. Boga punca je, si me spomnila, bom tudi jaz naredila eno za njeno čimprejšnje okrevanje. Pa tudi druga, za novo šoferko mi je všeč, ti tok lepo narediš take z pokrajinami.
    Tudi ti se hitro pozdravi, najin kofetek bo vsak čas, juhu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sončnica je tudi meni všeč. Lepo si jo položila na ozadje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ah, ti presneti bacili! Grdo od njih, da so se te lotili. Še sreča, da so antibiotiki hitro prijeli. :-) Pazi nase! Mojci si izdelala krasno sončnico. To bo vesela! Avtek s kažipotom pa je super luškan. .-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh, tudi tebe mučijo bacili. Upam, da je sedaj že bolje.
    Krasni voščilnici si naredili. Prva bo prav gotovo dobro dela Mojci, druga pa prijateljici v pomoč pri vožnji.

    OdgovoriIzbriši
  6. Naj tvoji čudoviti voščilnici odženeta vse bolezni iz vaše hiše. Želim ti zdravja in veselega ustvarjanja.

    OdgovoriIzbriši
  7. Super, da si si opomogla toliko, da si lahko prišla k tebi ljubemu ustvarjanju. Sončnica bo Mojci sigurno naredila veselje, "drveči avtek" pa naj tvojo prijateljico spominja na uspešno narejen vozniški izpit. Srečno vožnjo ji želim:) Lep pozdrav in bodi zdrava , Andreja

    OdgovoriIzbriši
  8. o, čim boljše okrevanje in krasna energična sončnica za mojco ter posrečena za vozniški izpit, sploh ti smerokazi so mi všeč...

    OdgovoriIzbriši
  9. Sončnica je moja najljubša roža... hvala za tako živo "kopijo", ki je videti kot prava... Pogled nanjo mi bo pomagal prebroditi čas do takrat, ko bodo okrog moje hiške zacvetele prave...

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudoviti voščilnici. Naj prineseta veliko zdravja.

    OdgovoriIzbriši
  11. Love your sunflower! Very nice card. Thanks for joining our anything goes challenge at the Scrapping Cottage blog & good luck.

    OdgovoriIzbriši
  12. Voščilnica s sončnico je prekrasna, Mojci naj da veliko nove energije. Tudi druga z avtom je lepa in domiselno sestavljena.

    OdgovoriIzbriši
  13. Saj veš kako pravijo...bolje pozno kot nikoli. Vso srečo tvoji prijateljici v vožnji (tudi moj sin je v četrtek naredil vozniški izpit).
    Tvojega presenečenja še nisem dobila, bom pa jutri z veseljem pričakala našega poštarja. Hvala lepa že vnaprej, zelo si prijazna. Upam, da so tudi tvoji bacili že pobegnili in da si ozdravela. Oh, to preklemano zdravje....ko je, nam je samo po sebi umevno, ko pa ni, se pa spomnimo da bi nanj lahko malo bolj pazili.

    OdgovoriIzbriši
  14. Upam, da se počutiš že veliko bolje in verjamem, da ti je h okrevanju pomagala tudi malo tale zlata sončnica. Kako lepo si jo pobarvala in zelo mi je všeč, kako si nekaj odpadlih cvetov dodala še tu in tam. Smooshing pristaja celotni podobi. In tudi tale tematska je super. Hvala, da si se pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  15. Oh, these are wonderful! I love your pretty flower -- great take on the inspiration photo! And your car is super sweet!

    OdgovoriIzbriši
  16. Upam, da si nepovabljene goste že odgnala.
    Čudovito sončnico si postavila na krasno ozadje.
    Hvala, ker si se pridružila SC izzivu. Veliko sreče pri žrebu. Lp

    OdgovoriIzbriši
  17. pretty sunflower card-thanks for playing along in the CottageCutz challlenge

    OdgovoriIzbriši
  18. Fantastic cards. The sunflower is so pretty... love the distressed background. Wonderful take on the inspiration photo. Thank you for playing along with us at Curtain Call. The second card is super cute. Great scene. Love the sign. :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Darling card. Love the flower. Thanks for joining us at The Curtain Call.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.