sreda, 20. september 2017

CRAFT-alnica # 195 - VZOREC


Prav lepo pozdravljeni!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv. Tokratno temo je izbrala Martina in se imenuje "VZOREC". Izdelati je potrebno voščilnico po navdihu nekega vzorca, ki ga lahko vidimo npr. v tapeti, obleki, tkanini, ... In ne pozabite obvezno v objavi dodati sliko navdiha.
 Vzorec "basketweave" oz. vzorec "pletene košare" sem izdelala tako, da sem dve vrsti papirja narezala na trakove in jih po vzorcu med seboj prepetla. Nato sem dobljen vzorec prilepila na osnovo voščilnice in ga rahlo omilila tako, da sem ga poštempljala z belo blazinico HeroHues. 
slika navdiha: vzorec "Basketweave"


Skodelica z žličko je izrezana iz šablone Marianne Design. Napis "sladke želje" pa iz šablone Najlepšega Para, zato voščilnico lepim v  Galerijo meseca septembra.


V mesecu septembru je z nami spletna trgovina


Pokukajte tudi k LiLi in Martini ter naši septembrski gostji Marjeti 
in se nam pridružite s svojim izdelkom.

9 komentarjev:

  1. Zelu luštna in zanimiva ideja Andreja 💙

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si izvedla prepleten vzorec. Meni deluje kot da si prepletla dolge žele bonbone, posute s sladkorjem v prahu. Sladke želje pa to samo še potrdijo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo kako krasno si tole izpeljala. Ko sem videla tvojo voščilnico sem se spomnila, da imam nekje veliko štampiljk ovzorca pletene košare, no še dobro, da se nisem spomnila prej in sem raje pletla :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasno si spletla tole unikatno ozadje. Super ideja!

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja, super si izpeljala tvoj vzorec, jaz pa sem vesela, da mogoče le ne bo potrebno pospraviti vse omare, ampak bom lahko samo pogledala naokoli in se bo kaj našlo:). A ti vidiš, kako smo se babice polenile:). Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. Pri tem izzivu moram res vse, ki ste "not" pohvalit. Težje je, kot sem si že na začetku mislila...pa že takrat sem mislila, da bo težko. Tile trakovi pa res zgledajo čisto pocukrani....aha, zdaj pa vem, zakaj že skoraj eno leto nisi objavila na drugem blogu (Brbončice) nič novega....a ti je cukra zmanjkalo??????

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj Mojca, pa sem se res čisto polenila :-) Saj ne da ne pečem, ampak velikokrat vzamem že preverjen recept :-) Bo treba, bo treba ...

      Izbriši
  7. Zanimivo inspiracijo si izbrala in nastala je krasna voščilnica. :-)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.