petek, 29. september 2017

FANTovske voščilnice


Pred kratkim so nastale fantovske voščilnice z LOTV štampiljkami in čas je, da jih pokažem in da hkrati ulovim septembrski izziv "otroški rojstni dan" pri Ustvarjalnem Dotiku.
 Vsi motivi so pobarvani z Distress Inki, dizajnerski papirji v ozadju pa so iz Hoferja. Iz Ustvarjalnega Dotika je napis "Vse najboljše za tvoj rojstni dan", osnove za voščilnice in tudi nekaj distressov. 


Lep petek vam želim!

10 komentarjev:

 1. Fantovske in moške voščilnice stresaš dobesedno iz rokava...ga ni motiva, ki ti ne bi uspel. Še posebno zadnja z zasanjanim fantičem, ki zre v plavajoče pismo je nekaj prav posebnega.

  OdgovoriIzbriši
 2. Vse so enkratne! Si me spomnila, da jih imam tudi sama nekaj v predalu....Lep vikend želim 💚

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasne so in čudovito si pobarvala prekrasne motive.

  OdgovoriIzbriši
 4. Luštne so, jaz ful malo otroških delam, pa bi jih lahko več. Te papirje sem pa očitno zgrešila, čeprav običajno vse prebrskam ;-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Res so čudovite te tvoje fantovske. In prekrasni motivi, ki si jih lepo pobarvala. Tudi mene je očarala zadnja z zasanjanim pogledom fantiča. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovito sestavljene in zares lepo pobarvane. Bravo.

  OdgovoriIzbriši
 7. Prekrasen, vse po vrsti - razigrane, pisane, nagajive! Kot moji prvošolci, cel kup sem jih prepoznala v tvojih voščilnicah!
  Odlično pet plus!
  Podpis: učiteljica Majda

  OdgovoriIzbriši
 8. Zelo lepe motive si izbrala za čestitko in vse tako lepo pobarvala :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu :) Pozdravček, Barbara

  OdgovoriIzbriši
 9. Kake luštne fantovske voščilnice, super kjut motivi in razigrane barve!

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.