sreda, 11. julij 2018

CRAFT-alnica #215 - VINTAGE


Prav lepo pozdravljeni!
Minilo je 14 dni in v CRAFT-alnici imamo nov izziv. 
Tokratno temo je izbrala LiLi in se imenuje "VINTAGE". To pomeni, da mora biti voščilnica v vintage ali shabby chic stilu. Moja je shabby chic.
Ozadje sem naredila na kraft kartonu, s pomočjo Akrilina, ki ga uporablja Helena in plastične šablone, ki sem jo prejela od sponzorja. Akrilin se krasno nanaša in lepo razmaže. Kasneje, ko je bilo suho, sem ga obarvala z rjavo in rožnato Distress Ink blazinico.

 Napis "Lepota življenja se skriva v vsakem dnevu." je štampiljka Ustvarjalnega Dotika. Kot dodatek pa še pastelne rožice in dva metuljčka iz Sizzixove šablone.

Trgovini USTVARJALNI DOTIK se zahvaljujem za prejeto plastično šablono, s katero sem naredila ozadje voščilnice.V mesecu juliju je z nami spletna trgovinaPokukajte tudi k LiLi in Andreji ter naši julijski gostji Urški
in se nam pridružite s svojim izdelkom.

5 komentarjev:

 1. Draga Andreja, kako je spet cvetoče in dišeče pri tebi! Lepota življenja se res skriva v vsakem dnevu in moj je še lepši zaradi tvoje nežne voščilnice.
  Prijazen pozdravček, Majda

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito ozadje si naredila, geometričnemu vzorcu stencil šablone si z izbiro barve odvzela strogost in ga predala v nežno cvetlično kombinacijo. lepa je!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita voščilnica s fantastičnim ozadjem.

  OdgovoriIzbriši
 4. čudovito, všeč mi je cik-cak ozadje in skrbno razporejene rožice ob tekstu :)

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.