četrtek, 28. april 2016

16/52


Včeraj nas je vreme res presenetilo, snežilo je kot v času prave zime in jutro nam je dalo popolnoma zimsko idilo, dobrih 20 cm snega. Vse kar je prav, ampak tokrat bo zopet najbolj prizadeto sadno drevje, ki se je po žledu malce opomoglo, danes pa je bilo nekaj zopet polomljenega. Je pa bil včeraj dan za pospravljanje in za ustvarjanje. Nastala je tedenska praznična voščilnica za izziv 52 Christmas Card Throwdown na temo "kovinski dodatek". 
 Digitalno štampiljko Saturated Canary sem pobarvala z blazinicami Distress Ink. Na voščilnico sem dodala še tag, izrezan iz notnega papirja in mu privezala kovinske note. Napis "Naj bodo prazniki polni radosti, sreče, ljubezni in veselja." je štampiljka Mavelu.


7 komentarjev:

  1. Oooo, luštna glasbena voščilnica. Zelo všeč mi je tvoj kovinski dodatek note, ki je kot pika na i.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa, krasno si jo sestavila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni so ti odtiski Saturated Canary zelo všeč, vendar težki za barvanje, se jih kar otepam. Tebi je uspela super voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  4. This is such a lovely card - the image is super and beautifully coloured. Love the little music charm. Thanks so much for playing along with 52CCT this week! Deborah, DT.

    OdgovoriIzbriši
  5. The image, the background paper, and the note charm all coordinate together very nicely! Thanks for making 52CCT part of your crafting fun this week! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. No, pri takem vremenu pa verjamem, da paše ustvarjat take zimske voščilnice ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. kako si jo super postavila, pa tak lep izgled ima.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.