ponedeljek, 18. april 2016

{Sizzix} Teloh


Drage moje blogerke čas je, da vas malo posladkam.
Sicer še ne vem kakšno je moje stanje "štetja klikov" o katerem sem vam pisala na koncu moje prve SIZZIX objave, ampak verjamem, da klikate :-)) Veliko je že, če pri objavi kliknete na kako povezavo, ki vodi do SIZZIX izdelkov s katerimi sem ustvarjala. 

Včeraj zjutraj sem se igrala s telohi in novimi voščenkami Distress Crayons. Priznam, da so me voščenke očarale in res mi ni žal, da sem si kupila vse tri sete. Telohi so pobarvani samo z njimi in so izrezani iz SIZZIXove šablone Helleborus. Oglejte si tudi Susan´s VIDEO o izdelavi le teh. Mrežasto ozadje pod njimi sem naredila s pomočjo reliefne mapice Butterfly Lattice Set. Dodala sem še čudovit izrezan napis "Iskrene Čestitke" od Najlepšega Para, zato voščilnico lepim v Galerijo meseca aprila.

In še ena fotka Crayonsov :-))
Več pa v eni izmed prihodnjih objav, ko bo nekaj nastalo iz teh izrezanih in pobarvanih vrtnic.



Torej, 
za vas imam 2 rezalni šabloni 
in dve, ki se bosta vpisali spodaj v modri gumbek, bosta bili konec tedna izžrebani. In ne pozabite oddati tudi komentar in narediti en klik za moje "štetje klikov" :-))



♥ HVALA za obisk ♥ 
-------------------------------------------------------------------------
SIZZIX pripomočki, ki sem jih uporabila:









25 komentarjev:

  1. Tako, bom pa enkrat prva na seznamu, čeprav mislim, da je enka le redko izžrebana. Pa saj ni pomembno, glavno je sodelovati...
    Naredila si čudovito voščilnico s telohi in jih tudi krasno pobarvala.
    Odkar si ti v Sizzixovi ekipi, preko tvoje strani redno hodim na njihovo stran, spremljam novosti, nasvet in ideje, shranjujem si njihove brezplačne digi papirčke... Sploh nisem vedela, da imajo tako dobro stran.
    Lepo bodi in upam, da dovolj klikamo, čeprav nas je bolj malo.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna voščilnica s telohi in tudi tiste vrtnice nižje spodaj so mi zelo všeč. Sem se že tudi spogledovala s Crayonsi, pa zaenkrat se še nisem odločila. Klikam pa in si ogledam novosti pri Sizzixu. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. aha, sizzix ima tudi telohovo šablono, nisem vedela ... ja, dobro, da si rekla, da naj klikamo tudi tvoje uporabljene šablone ob koncu objav, do sedaj sem bolj na sizzixovo glavno stran klikala.
    si pa naredila prav neverjetne telohe, čisto posebno pobarvane - vidim, da pravi hit postajajo ti crayonsi ... nekoč ... pa to tvoje ozadje mi je tudi všeč ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Te voščenke mikajo tudi mene. Krasno si z njimi pobarvala telohe, zgledajo kot pravi. Me pa spet mamiš s to embosirno srajčko. Čudovita je.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita teloha na voščilnici. Si mi naredila prave skomine z voščenkami :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudoviti telohi in voščilnica na sploh. Po tvoji zaslugi zdaj bolj pogosto klikam na sizzixovo stran :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepi telohi in zanimivo ozadje, čisto posebno, lepo. Evo, klikam zdaj tudi na tvoje uporabljene šablonce, upam, da bo pokazalo kaj klikov :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Na zelo lep način si uporabila telohe in jih tudi krasno pobarvala.
    Sedaj pa grem klikat :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasna voscilnica.
    Ocitno postajajo voscenke hit. Tud pri meni so ze na wish lusti.

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako je to fino, ko se človek odloči za kakšne poseben nakup ustvarjalnih pripomočkov in je nato zelo zadovoljen z njim. Naj ti še naprej dobro služijo. In ta voščilnica s telohi je zelo lušna.

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo lepa voščilnica, telohi izgledajo kot pravi.

    OdgovoriIzbriši
  12. Telohi so naravnost čudoviti <3

    OdgovoriIzbriši
  13. Sem vesela, da si tako hitro zaplavala po teh Sizzixovih vodah...mislim, da jih zelo lepo predstavljaš in verjamem, da jim ni žal, ker so te povabili. Telohi pa več kot čudoviti.

    OdgovoriIzbriši
  14. Pa da vidimo,če je 14 moja srečna številka :) Priznati moram,da odkar predstavljaš Sizzix,večkrat zaidem na njihovo spletno stran.
    Res si naredila čudovito voščilko in več kot odlično pobarvala teloh.Pritegnila pa me je tudi sama postavitev.Voščenke pa so tudi mene začele mikati :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Vauuu, kakšni čudoviti telohi.

    OdgovoriIzbriši
  16. Čudovit je teloh. Me kar nekaj časa že mika, tako lepe voščilnice nastanejo. In super si uporabila novo pridobitev :-)

    OdgovoriIzbriši
  17. Andreja, voščilnica s telohi je čudovita. Zelo lepo ozadje si ji naredila. Voščenke me pa prav mikajo :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  18. Čudovita čestitka! :)
    Zanimivo mi je kako imajo ustvarjalke različno mnenje o distress voščenkah. Nekaterim so zelo všeč nekaterim pa sploh niso. Sama jih še nisem preizkusila, še vedno so namreč na nakupovalnem seznamu in čakajo, da pridejo na vrsto. :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Čudovit teloh. In voščenke bi bile tudi pri meni zalo uporabna pridobitev. Bo treba razmisliti o nakupu. Veselo tudi klikam in verjamem, da si pri Sizzixu že zdavnaj upravičila zaupanje o katerem si pislava v prvi objavi. Tvoji izdelki so čudoviti.

    OdgovoriIzbriši
  20. Kako čudovita voščilnica in ti telohi. Uau! Pa da se da takšno mrežo narediti z reliefno mapico? Moram naštudirati tole ... ;)

    OdgovoriIzbriši
  21. Ti telohi so res prelepi, všeč mi je ozadje iz mreže in seveda čudovit napis.

    OdgovoriIzbriši
  22. Krasna voščilnica, telohi so kar oživeli. Lepa mrežasta mapica, in spet nekaj novega, voščenke. Veselo klikam, dobro nas zastopaš. Le tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  23. Prelepi telohi in ozadje. Zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  24. O, kako krasna voščilnica! Telohi so čudoviti in tako lepo pobarvani, da je veselje. :-) Sem že cedila sline ob teh voščenkah, sedaj jih bom pa še bolj. :-)) Veš da klikam na Sizzix povezavo, vsakič ko pridem k tebi na obisk. Celo na novice sem se prijavila. :-)

    OdgovoriIzbriši
  25. Zelo lepa voščilnica s telohi. Glede voščenk se pa hipnotiziram.....ne rabim ,ne rabim, ne rabim.....;-)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.