sobota, 21. marec 2020

52 Christmas Card Throwdown: March - Theme


Prav lep pozdrav na sončno soboto!
Spet smo z vami pri 52 Christmas Card Throwdown. Tretja po vrsti v mesecu je tematika, zato želimo na voščilnicah videti "BOŽIČNE LUČI".

Laterni sta izrezani iz SIZZIXove šablone Hanging Lantern; in sicer sem vsako izrezala 2x. Na ozadje voščilnice sem naredila rumen "smooshing" in nato nanjo prilepila eno laterno. Notranjost laterne sem nato pobarvala s črno Distress Ink blazinico, čopičem in vodo. Drugo laterno pa sem rahlo senčila in prilepila na sredini na 3D blazinico. Dodala sem še zelenje, izrezano iz šablone Holiday Greens.

 Napis "Vesele praznike in srečno novo leto" je štampiljka Ustvarjalnega Dotika, zato voščilnici lepim v Idejnik meseca marca.



Lepo vabljene na naš izziv!

9 komentarjev:

  1. magnifique et tout en élégance Andreja, j'aime beaucoup, biz

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo, čudoviti sta. Za kanček mi je bolj všeč rdeča.

    OdgovoriIzbriši
  3. Andreja: Hey, team-mate! Your lantern cards are a brilliant interpretation for the theme and are FABulous! Excellent!

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni osebno je rdeča....ker je bolj živa in krasno paše na rumen "smušing"!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi sama sem za rdečo, prelepo si ustvarjala.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudoviti lanterni. Rdeča mi je še posebej padla v oči.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita sta tvoji laterni! Luč je v prazničnih dneh meni eden izmed najlepših motivov. Meni sta pa obe všeč. Rdeča praznična in temnejša malce bolj čarobna. :)
    Še dobro, da sem pokukala k tebi. Mogoče bi sedaj spet lahko kaj ustvarila za v praznično škatlo. :) Hitim, mogoče pa še tale praznični izziv ulovim.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uau, Andreja! Zelo lepo ozadje si pripravila. Všeč mi je tudi barvni, močan kontrast svetilke. Čudovita je :) Hvala za sodelovanje v idejniku Ustvarjalnega dotika :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.