petek, 1. julij 2016

Feeling Sketchy #148


Danes smo 1. v mesecu in čas je za novo skico pri FEELING SKETCHY.
Za nami je že polovica leta ... s temi izzivi mi pa meseci res kar padajo ... 15., 1., pa spet 15. in že je tu 1. v mesecu ... :-)) Še malo pa bo prišel tudi težko pričakovani dopust!

Priznam, da je bila to zame ena najtežjih skic do sedaj. Dolgo sem tuhtala kako se je lotiti, potem pa sem v ponedeljek dobila naročilo za izdelavo voščilnice za bodočega abrahamovca in hotla sem jo naredit po tej skici. Rekla sem si, nekaj bo že ratalo in na koncu niti ni tako slabo, kajne. 
Rad ima motorje, zato pobarvan digi motiv; dela na železnici, zato v ozadju slika vlaka; po poklicu pa je avtomehanik in tako sem dodala malo zobnikov. Pa seveda 50ka in dva zapisa od Ustvarjalnega Dotika"Vsako desetletje človeškega življenja ima svojo srečo, svoja upanja in svoje obete." ter "Ob prazniku iskrene čestitke." 



Sponzor:
Bugaboo Stamps
 
Pridružite se nam na izzivu in ustvarjajte po naši zanimivi skici :-))

5 komentarjev:

  1. Tudi meni se zdi skica kar težka. A tebi je odlično uspelo, pa še krasno si naredila voščilnico za naročilo in tematsko vpletla službo in hobije slavljenca.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro si se znašla glede skice, zelo zanimiva voščilnica je nastala!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super ti je uspelo in res si imela težko delo. Kar zahtevna skica.

    OdgovoriIzbriši
  4. Če je bila tebi ta skica težek izziv, se je jaz niti lotiti ne bi upala. :-) Čudovito ti je uspelo in nastala je krasna voščilnica. Všeč mi je digi motorja.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a sweet comment :-))
Hvala za tvoj prijeten komentar :-))

.

.